|
| Prica o njima | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
90rada Početnik
Broj postova : 1 Godine : 34 Datum registracije : 14.09.2010
| Naslov: Prica o njima 14.09.10 0:32 | |
| Zivim u jednomm od onih malih gradova u kojim se sve brzo sazna.I njhova ljubav je bila cista tema,prica u gradu.Svi su ih voleli.Dzuli je bila lepa devojka sa dugom kosom,a Goran je imao crnu kosu,oboje su imali lepe smedje oci.Njihova ljubav je bila srecna,bila je meta zavidljivosti.Dzulini roditelji nisu imali nista protiv da se njihova cerka vidja sa Goranom,koji je bio srecan mladic.Goranova majka je od sveg srca volela devojku svog sina.Nadala se da ce Dzuli jednog dana biti njena snaha,ali Goran se upisao u vojnu skolu.Dzuli je bila nesrecna, jer nije htela da se rastave.Bojila se njenih predosecanja,nesto se budilo u njoj.Ipak,morala je da popusti pred Goranovom zeljom da bude oficir.Na rastanku je puno plakala.Molila je Gorana da joj obeca da ce joj cesto pisati.Goran joj je obecao i tesio je da ce se vratiti i da ce je uvek nositi u srcu.Otisao je gledajuci u nju ocima punih suza.Pitao se kako ce ziveti bez svoje ljubavi...Goran je dugo patio zbog rastanka i kad je stigao u skolu ,predao se sav ucenju.Ucio je mnogo i bio je najbolji djak u odeljenju.Jednom su ga drugovi nagovorili da izadje i proseta malo u grad,i on je posle duzeg vremena izasao i prosetao.Upoznali su ga sa jednom plavusom,Sanjom.Njoj se veoma svidjao Goran.Predlozila mu je da idu u disko-klub.Plesali su cele noci.Odjednom je pocela Goranova i Dzulina pesma.Goranovo srce se sledilo i setio se njegovog rastanka.Ustao i ispratio Sanju do kuce.Te noci nije mogao da spava,misli su mu letele u jednom malom gradicu,u kome ga je cekala jedna devojka.Osecao je da je prevario Dzuline tuzne oci i bilo mu je zao,kajao se,ali ipak nije mogao da odoli Sanjinoj lepoti.Idalje je izlazio sa njom,ali mu je u srcu uvek bila Dzuli.Voleo ju je vise od svega na svetu.Dosao je raspust.Goran se radovao sto ce da vidi Dzuli i obradovao je jednim lancicem sto je kupio samo za nju.Sanja mu je dala sliku i na njoj napisala : "SVOM GORANU,KAKO NE BI ZABORAVIO SVOJU SANJU."Goran je stavio sliku u dzepu svoje jakne i nameravao da je baci.On je voleo Dzuli ,ali i Sanja mu se svidjala.Kas je stigo kuci,javio se Dzuli i dogovorili se da izadju i da se vide uvece.Jedva je docekao da je vidi.Ali kad je video,zacudio se koliko se promenila.Bila je oslabila,u ocima je imala okrivljenu tugu.Celo vece su pricali o nekim malim sitnicama,i on je primetio da Dzuli nije vise ona vesela devojka koja se stalno smejala.Kada su izasli napolju,kisa je pocela da pad.Goran je skinuo jaknu i prebacio preko Dzulinih ramena.Ispratio je do kuce i rastali su se jednim poljupcem.Kada se vratio kuci,setio se da je zaboravio Sanjinu sliku u dzepu jakne.Pitao se sta je bilo sa njom,zasto je tuzna i zasto se toliko izmenila?Predosecao je da ce se nesto dogoditi,plasio se zbog toga.Ujutu ga je majka probudila sva uplakana.Gledao je iznenadjeno i pitao majku sta je bilo.Zvala je Dzuli majka? -BACILA SE U REKU...Goran je gledao,ne verujuci u ono sto je cuo.Majka mu je pruzila pismo i otisla iz sobu. - U PISMU JE PISALO- " DRAGI GORANE.MOZDA SE PLASIS ZBOG CEGA SAM OVO URADILA.NE MOGU DA PODNESEM DA TE DELIM SA DRUGOM.VEOMA SAM PATILA KAD SAM SAZNALA DA VOLIS DRUGU.VOLELA SAM TE SUVISE DA BIH TI NESTO REKLA ILI DA BIH SMETALA TVOJOJ SRECI.PRE NEKOLIKO NEDELJA NEKE DEVOJKE SU BILE U TVOM GRADU I VIDELE SU TE SA NEKOM PLAVUSOM.RASPITIVALE SU SE ZANJU I SAZNALE DA SE ZOVE SANJA.NA POCETKU IM NISAM VEROVALA,ALI SAM KASNIJE POCELA DA SUMNJAM.TVOJA PISMA SU STILAZILA SVE REDJE I REDJE I U NJIMA NISTA NIJE PISALO O NASOJ LJUBAVI.PISAO SI MI O GRADU,O SKOLI....ZATIM SLIKA.STVARNO JE LEPA.OD SVEG SRCA TI ZELIM DA BUDES SRECAN SA NJOM.OPROSTILA SAM TI SVE.IMAM SAMO JEDNU ZELJU.AKO BUDES IMAO CERKU,MOLIM TE DAJ JOJ MOJE IME,NEKA TE BAR PODSECA NA MOJU LJUBAV I MENE.POZDRAVI SVOJU MAJKU,SANJALA SAM DA CU JOJ BITI SNAHA,ALI STA MOGU."
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prica o njima 14.09.10 11:46 | |
| je li ovo neka istinita priča ili? i koja bi trebala biti poanta svega ovoga? jedna nesretna ljubav je razlog za samoubojstvo?
|
| | | | Prica o njima | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 191 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 191 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|