|
| WW3 isti kao i velika nevolja prije drugoga dolaska Isusa na zemlju? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: WW3 isti kao i velika nevolja prije drugoga dolaska Isusa na zemlju? 12.09.10 17:45 | |
| Prijevod:
By Jim Meletiou
Mnogo puta mi je došla misao da je 3. svjetski rat ista ona velika tjeskoba o kojoj je Isus govorio, ali naravno, nisam imala bilo kakvih tvrdih dokaza. Međutim, čini se da je slijedeći vrlo jaki dokaz da je prizivanje velike tjeskobe o kojoj je govorio Isus od strane novinara medija i povjesničara.
To je vizija koju je imala 90-godišnja žena u Norveškoj. U tom vremenu prije rata, ona je vidjela mnogo perverzija oko crkve. Ministar je zabilježio njenu viziju, ali je on u to vrijeme smatro da su opisane perverzije pre_nevjerojatne, te je iz tog razloga odbio to objaviti. Međutim, nakon 30 godina kako je puno tih perverzijo stvarno i došlo u toliko crkava da se je ministar s vremenom sjetio ovih proročkih upozorenja. Potražio je i pronašao je njezinu staru poruku. Sada je odlučio da je ovaj vid uistinu poruka od Boga, a on bi je trebao objaviti. Ime ovog ministra je dr. Emmanuel Minos (poznato govornik i političar u Norveškoj). Ime 90 -godišnje dame nije objavljeno, ali joj je djevojačko prezime Valdres.
Ja ovo predstavljam kroz vaše vaše duhovno razlučivanje, prema uputama koje nam je Apostol Pavao reka da sudimo proricanje. (1.poslanica Korinčanima 14:29). Molim, pročitajte i razlučite za sebe. Ovo je poruka koja je bila prikazana 90-godišnjoj dami i zabilježeno od dr. Minosa
Vidjela sam, neposredno pred povratak Gospodina našega, slijedeći svjetski rat. Svijet se pojavio [u mojoj viziji] kao globus-Skandinavija, Europa i mnoge druge zemlje i narodi. Tada sam uočila određene događaje koji će se dogoditi pred ovu strašnu katastrofu. Postojala su četiri posebna znaka:
1. Prije li nego što svijet zapadne u sukob, te dolazak Gospodnji, biti će vrlo mirni period, kao nikada ranije iskušen, između moćnih naroda sa Istoka i sa Zapada. U mnogim će postojati program za razoružavanje koji će rezultirati njihovom potpunom nepripremljenosti za ovu krizu, koja će se dogoditi u najneočekivanom razvoju situacije.
2. U crkvama će prevladati kompromis i apatija i padat će daleko od istine živog kršćanstva. Kršćani neće željeti slušati „upozorenja“ pred dolazak Isusov. Poruke o zakonu morala i milosti, iskupljenje grijeha i evanđelja, obraćenja i spasenja, redom će biti zanemarivane. Izokrenut će poruke u Evanđelju.
Glavni naglasak će se stavljati na samo_prezentiranje i uspješnost. Materijalizam će dominirati. Crkave i kapelice će postati prazne, i biti će prenamjenjene za druge svrhe. Umjesto proklamacije križa i slijeđenja Isusa, obnove, svetosti i pripreme za Njegov dolazak; ondje će se obavljati zabavni i kulturni događaji. To će biti sve učestalija pojava.
3. Bit će moralni kolaps, dosad nikad viđen u Norveškoj. Ljudi će živjeti u bludnosti i preljubu. Tu će biti i nečistoće prije braka između nevjernih muževe i žene. Takve radnje će se smatrati normalnim i mnogi će se izgovorati. Tu će biti grješan odnosa između muškaraca i žena. Čak će s tim biti zahvačene i kršćanske obitelji, te će dozvoljavati da se takve stvari dogode.
U vremenima prije njegova dolaska, bit će ogroman porast televizijskih stanica i programa s promoviranjem nasilja koja će dovesti do eskalacije kriminala u društvu, te se ljudi neće osjećati sigurno na ulicama. Bit će slično sa radio postajama. Ljudi će gledati i slušati prizore smrti i razaranja, zla i pakosti, što će utjecati na društvo. A to će se smatrati zabavnim i uzbudljivim!
Dr. Minos je dodao: draga stara dama mi reče. "To će zaista dogoditi i vidjet ćete to. Dobra će biti zamjenjena za zlo i to će se smatrati sasvim normalno."
4. Od nerazvijenih zemalja ljudi će krenuti u Europu i doći će do Skandinavije i Norveške. Tu će biti takav priliv ljudi da će s vremenom Norvežani na ove imigranate početi gledati na negativav način, te će ih vrlo loše tretirati.
Najviša razina naših grijeha će biti dosegnuta 3. svjetskim ratom te dolaskom Gospodina Isusa.
[Urednik: U ovom odlomku, pisac povezuje 3. svjetski rat i dolazak Gospodina Isusa nevoljama koje su opisane u 24. poglavlju Mateja 29-31 što će se dogoditi prije Njegova dolaska. ]
Odmah nakon nevolje tih dana (3.svj.rata) .... tada će se pojaviti znak Sina Čovječjega na nebu, i oni će ugledati Sina Čovječjega gdje dolazi na oblacima nebeskim s velikom moći i slavom. A on će poslati svoje anđele .... i oni će Mu okupiti izabranike s četiri strane vjetra, s jednoga kraja neba do drugoga.
[Ako se prva 3 znaka obistine, vjerojatno će i 4. biti točan?] Nastavljajući ovu poruku:
Ustvari, sukob [3. svjetski rat] neće dugo trajati. Neće biti moguća nikakva usporedba drugih ratova s ovim konačnim sukobom! Zrak, će biti tako nečist da ljudi neće moći pravilno disati.
Ta nevolja će se širiti kontinentima od Amerike, Azije i Australije, a posebno na bogate zemalje. Voda će se smatrati nesigurnom za piće. Zemlja neće davati usjeve u dovoljnoj količini. Posljednično, samo će nekoliko preživjeti, a ljudi će migrirati u dotad siromašnije zemljama, ali će tamo biti tretirani na vrlo oštar način.
Sada mi je drago da neću to doživjeti što sam vidjela u budućnosti, ali kad ovo vrijeme pristupi, morate imati hrabrosti proglasiti viziju koju je Bog dao za mene. Ništa ne smije biti u suprotnosti sa Biblijom. Ljudi koji znaju za oproštenje svojih grijeha, te da je Isus Gospodin i Spasitelj, biti će zaštićeni i spremljeni!
(Preveo s njemačkog na engleski za časopis: "Christian Information Service". )
Zbog brojnih sukoba u Istočnoj Europi i opuštanje granične kontrole u Europskoj uniji, došlo je u zadnjih nekoliko godina masivnog priljeva izbjeglica u bogatije zemlje Europe. Tradicionalno "kršćanska" Europa danas ima najmanje 60 milijuna Muslimana.
Dobra vijest: Budući da nam je Isus rekao da će njegov povratak uslijediti odmah nakon velikaih nevolja. Veselim se unaprijed vremenu velikih tjeskoba, jer znam da će odmah nakon toga uslijediti dolazak Gospodina.
izv. slobodni net | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: WW3 isti kao i velika nevolja prije drugoga dolaska Isusa na zemlju? 12.09.10 17:48 | |
| | |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: WW3 isti kao i velika nevolja prije drugoga dolaska Isusa na zemlju? 13.09.10 9:02 | |
| - Wall-e je napisao/la:
- Ovo nebi komentirao.
Pa sad,mislim da tu komentar nije ni potreban s obzirom da je 90 % pogođeno, a poruka je od prije 30 godina,ostaje nam vidjeti što će nam daljni tok događaja donijeti... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: WW3 isti kao i velika nevolja prije drugoga dolaska Isusa na zemlju? | |
| |
| | | | WW3 isti kao i velika nevolja prije drugoga dolaska Isusa na zemlju? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 477 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 477 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|