|
| Što ćemo ove jeseni gledati na TV-u? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Što ćemo ove jeseni gledati na TV-u? 05.09.10 14:59 | |
| Iako do kraja godine na HTV-u zbog recesije više nećemo moći gledati sapunicu, stižu neki novi projekti, a i RTL i Nova TV imaju svoje adute. Kao najjači novi projekt HTV-a ističe se show Osmi kat, koji će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka u poslijepodnevnim satima. Riječ je o talk showu koji će se, objašnjava urednica projekta Vesna Karuza, baviti širokim rasponom tema, od glazbenih do društvenih, a u kojem će voditeljsku palicu imati Daniela Trbović, piše Studio. Novi projekt imaju i Robert Zuber i Sanja Mikleušević Pavić. Njihova emisija, radnog naziva Misija, prikazivat će se jednom mjesečno, petkom u 20 sati, a o obrađivat će socijalne teme. RTL također ima svoje adute u rukavu. Tu je novi show Roberta Knjaza Slučajni turist, ali i domaća humoristična serija Instruktor. Stiže i nova sezona Hrvatskog supermodela, kao i novi nastavci Jezikove juhe. Nova TV drži se provjerenih projekata. Pa tako stiže nova sezona Supertalenta i četvrta sezona serije Lud, zbunjen, normalan, a tu je i druga sezona Najboljih godina. Novost je petominutni Kinder surprise memori kviz, koji će ujutro voditi glumica Anita Berisha, zvijezda Zabranjene ljubavi. izvor ___________________________________________ Wauu koji program..neznam što ću od silnog izbora..mogla bi iskopčati net neće mi više trebati. Doduše iskopčat će se sam u 12 mjesecu kad ugovor izađe | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Što ćemo ove jeseni gledati na TV-u? 05.09.10 21:38 | |
| užas...na tv programu nikad ništa pametno..a da ne kažem da gledamo filmove dok ne naučimo napamet čitav scenarij ... | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Što ćemo ove jeseni gledati na TV-u? 06.09.10 1:11 | |
| joj zato ni ne palim tv više svaki put čak i na max tv-u živo internet i mogučnost skidanja onoga što nisam gledala | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Što ćemo ove jeseni gledati na TV-u? 07.09.10 13:28 | |
| joj ja se nakačila na onu tursku sapunicu na RTLu. Neznam koji mi je inaće ih ne gledam nikako..valjda jer je drugačija malo a i paše mi baš vremenski ..taman tad s čerom se natežem pa zajedno škicamo u TV. | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Što ćemo ove jeseni gledati na TV-u? 07.09.10 14:59 | |
| lol tako je mene mama navukla prije na neku passion ili nešto slično... brazilsku sapunicu i na kraju sam se zatekla kako znam sve likove i da je pozorno gledam Paloma, Paloma | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Što ćemo ove jeseni gledati na TV-u? 01.05.11 8:34 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što ćemo ove jeseni gledati na TV-u? | |
| |
| | | | Što ćemo ove jeseni gledati na TV-u? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 476 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 476 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|