|
| Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću 04.09.10 18:09 | |
| Jedan od najcjenjenijih losanđeleskih arhitekata, poznat po modernom i vizionarskom dizajnu, završio je projekt Glass Pavilion, luksuznu staklenu kuću koja se proteže na impresivnih 1300 m2. Prije četiri mjeseca arhitekt Steve Hermann završio je projekt Glass Pavilion, kuću koja ima staklene zidove. Ovaj je projekt zainteresirao ljubitelje moderne arhitekture, kao i one koji si mogu priuštiti luksuzne domove. U ovoj kući imam potpunu privatnost. Stakleni zidovi omogućavaju vam suživot s prirodom', izjavio je Hermann. Iako je kuću radio za sebe, nakon šest godina promijenio je planove, te je prodaje. Osim kuće, Herman je dizajnirao i dio namještaja te ogradu u vrtu. LINK | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću 04.09.10 22:41 | |
| pa sad, ja se nebi tu ugodno osijecala da znam da me moze netko vidit a i nije mi nest posebno |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću 04.09.10 22:45 | |
| ni mnei nije ništa posebno...gdje je tu privatnost... | |
| | | marijo19 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 107 Godine : 34 Lokacija : Požega Datum registracije : 26.08.2010
| Naslov: Re: Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću 04.09.10 23:01 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću 04.09.10 23:04 | |
| E,tu bih ja golubove i kokosi drzao. A ,mogli bi i konji stati nek gledaju zalazak sunca... Ma glupost betonska i staklena ,nigdje duse tu nema...ko da sam otisao na otpad metala... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću 04.09.10 23:07 | |
| A tko bi samo tolike prozore oprao....uh što mrzim prati prozore | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću 06.09.10 0:15 | |
| joj tko kupi tu kuću valjda ima za čistačicu ma to je usred šume kuća.. tako da je privatnosti na pretek.. samo meni osobno bi bilo neugodno pred svim tim šumskim životinjama sviđalo bi mi se da ja mogu sve iznutra vidjeti ali mene izvana nitko ne može.. i svejedno bi imala zastore od tih gladnih očiju vjeverica | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću | |
| |
| | | | Zavirite u najluksuzniju staklenu kuću | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 421 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 421 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|