|
| Koja vam se misao vrti po glavi? | |
|
+33nitapita Puky Tea Zenga sime Antonio Nataly Meh DjBjelovarcanin goc sanjich mea Dido Staša Niky Magnum ivanaa jaro1968 mala mazica Ary Teioo ajmeivana Kikica king_in_crimson Alba Bonnie Blizanka Lux Fickey boomba Zlatko Lajka Goran 37 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 16:23 | |
| Hebate ... najela sam se... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 16:24 | |
| Moram riješit još jedan poklon za Božić... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 16:27 | |
| Moram ići jesti nešto. :food: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 17:02 | |
| moram ići raditi dalje na poslu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 17:04 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 18:04 | |
| opet se zahebavam umjesto da radim |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 19:01 | |
| Obožavam preuređivati po kući, opet imam neke ideje... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 19:03 | |
| zar i ti? fakat previše sličnosti ... :scratch: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 19:34 | |
| Mogla bi si naručiti hranu, :eh,da: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 16.12.08 20:35 | |
| hm...mogao bih ići skuhati čaj... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 12:48 | |
| ...još malo pa sjednica |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 13:15 | |
| vrti mi se jedna misao..kako riješiti ono što sam se zajebala | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 14:49 | |
| što je to Lajka zajebala? (znatiželjko ) |
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 14:54 | |
| Gorane primi se posla, Gorane primi se posla... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 19:39 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 19:58 | |
| Slikica Božićna za forum... |
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 21:11 | |
| Vrti mi se po glavi smišljanje kako da dragoj Kate zahvalim za divnu sliku koja nam sad ukrašava forum. Tako mi je lijepa da bi je najradije ostavio kroz čitavu godinu nakon Božića! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 21:13 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 21:28 | |
| Kate za admina! |
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 22:09 | |
| - tana je napisao/la:
- Kate za admina!
Eto ti telepatije! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 22:15 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 22:15 | |
| umoran sam i niš mi se ne vrti idem spavat, laku noć :sleep: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 17.12.08 22:18 | |
| - Teofil je napisao/la:
- umoran sam i niš mi se ne vrti idem spavat, laku noć :sleep:
noć Teo, slatke snove ti želim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 18.12.08 9:51 | |
| Kad pojedem,opet šiš šiš... :afro: |
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? 18.12.08 9:53 | |
| Dobar tek! : : :food: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Koja vam se misao vrti po glavi? | |
| |
| | | | Koja vam se misao vrti po glavi? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 462 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 462 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|