| | Podvodni apartman za nezaboravnu prvu bračnu noć | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica

Broj postova : 77766 Godine : 172 Datum registracije : 21.01.2009
 | Naslov: Podvodni apartman za nezaboravnu prvu bračnu noć 2010-09-03, 08:28 | |
| Maldivi Kada je riječ o medenom mjesecu, mladenci teže da bar neko vrijeme odvoje samo za sebe i svoj medeni mjesec učine nezaboravnim.  Jedinstveni podvodni apartman na Maldivima ima savršen pogled, ali ne na plažu i more nego na podvodni morski život. Hoteli "Conrad" nude prekrasan apartman izgrađen ispod površine mora.  Za petu godišnjicu hotela, njegov restoran "Ithaa" sa kupolom poput akvarija je pretvoren u spavaću sobu iz koje je moguće posmatrati fascinantan morski život.  Mladenci mogu iznajmiti ovu sobu kako bi proveli nezaboravnu i romantičnu prvu bračnu noć. U sklopu usluge, ujutro se servira doručak, a kasnije i šampanjac. Mladenci apartman trebaju rezervisati najmanje 14 dana unaprijed, piše "Daily Mail.. izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|  | | Kikica VIP član

Broj postova : 44696 Godine : 43 Datum registracije : 04.03.2009
 | Naslov: Re: Podvodni apartman za nezaboravnu prvu bračnu noć 2010-09-03, 14:35 | |
| Aaa ovakve vodene B voli..  Što se ene tič..hvala im ali ja nebih..ne volim tunele i previše nabijene male prostore | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Podvodni apartman za nezaboravnu prvu bračnu noć 2010-09-03, 14:40 | |
| ne bi ni ja, bojim se morske dubine
iako jako lijepo izgleda |
|  | | Kikica VIP član

Broj postova : 44696 Godine : 43 Datum registracije : 04.03.2009
 | Naslov: Re: Podvodni apartman za nezaboravnu prvu bračnu noć 2010-09-03, 14:42 | |
| A evo ima nas dvije..ja također ne volim duboku vodu. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Podvodni apartman za nezaboravnu prvu bračnu noć  | |
| |
|  | | | Podvodni apartman za nezaboravnu prvu bračnu noć | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 37 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 36 gostiju. :: 3 Bots naocitiNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 2019-11-02, 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6469. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Lena0.
Ukupno postova: 995279. in 19165 subjects
|
|