|
| "Najhrabriji mačak na svetu" spasao staricu od četiri pit bula | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: "Najhrabriji mačak na svetu" spasao staricu od četiri pit bula 01.09.10 14:38 | |
| Mačka Tajgera američki mediji su prozvali "najhrabrijim mačkom na svetu". Uspeo je, naime, da svoju 97-godišnju vlasnicu Sofi Tomas spasi od čak četiri pit bulla.
Starica je radila u vrtu svoje porodične kuće kad su je okružila četiri susedova psa. Jedan od njih ju je čak ugrizao za ruku. "Jedan od njih je nasrnuo na mene. Udarila sam ga u glavu pa je uzmaknuo. Onda je i drugi nasrnuo. Bila sam prestravljena", prepričava Sofi.
Uskočio između vlasnice i pit bulova
Starica je dozivala u pomoć i pokušavala da se odbrani od razjarenih pasa. Odjednom je Tajger uskočio među njih, a potom potrčao prema obližnjoj garaži. Psi su ga sledili pa je starica imala dovoljno vremena za beg u kuću.
Još dok je starica ispirala krv s ranjene ruke, mačak se, neozleđen, pojavio na vratima. Starica smatra kako joj je njen ljubimac spasao život.
Neodgovorna vlasnica pit bulova, Ana Daniels, kaže kako su "prijateljski raspoloženi i kako su se samo igrali, a sve je nesrećan slučaj". Psi su joj iz kuće pobegli kroz prozor. Zbog napada je zaradila novčanu kaznu, a psi su stavljeni u karantin.
izvor
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Najhrabriji mačak na svetu" spasao staricu od četiri pit bula 01.09.10 14:39 | |
| |
| | | | "Najhrabriji mačak na svetu" spasao staricu od četiri pit bula | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 383 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 383 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|