|
| Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima 30.08.10 6:15 | |
| Jednom su na plaži Zrće, pred očima cijelog kafića, Slovenka i Francuz vodili ljubav. Naišla su dva policajca iz ophodnje, razdvojili ih, priveli i napisali im prijavu. Prekršaj predstavlja 'ponašanje koje odstupa od stavova sredine gdje se ta radnja odvija'. Prekršajni sud na Pagu jedna je od rijetkih institucija pravne države koja je donijela presude zbog seksa na otvorenom, što hrvatski Zakon o javnom redu i miru smatra "vrijeđanjem ili omalovažavanjem moralnih osjećaja građana" i propisuje novčanu kaznu od 25 do 100 eura, ili kaznu zatvora do 30 dana. Dva takva procesa prošle je godine vodio sudac Vjenceslav Oštarić. "Mogu vam samo reći da je riječ o stranim državljanima, odnosno mladim djevojkama i dečkima, koji su na sudu bili vrlo pristojni i nisu radili nikakve probleme. Ako se ne varam, izrekao sam im gotovo maksimalnu kaznu od 700 kuna, koju su uredno platili", rekao je Jutarnjem listu sudac Oštarić. Prvi slučaj dogodio na plaži Zrće, kada su pred očima cijelog kafića Slovenka i Francuz vodili ljubav, pa su naišla dva policajca iz ophodnje, razdvojili, priveli i napisali im prijavu. Slovenku je za vrijeme izricanje presude pred vratima sudnice čekao njezin dečko, koji je bio uvjeren da je na sudu zbog droge. Drugi slučaj seksa na javnom mjestu odigrao se na – privatnom gliseru. Nekolicina "uvrijeđenih i omalovaženih" mještana Novalje osjećala se dužnima pozvati policiju zbog dvoje mladih, Njemice i Talijana, koji su se nakon kupanja popeli na gliser i seksali. Umjesto da su okrenuli glavu, Novaljani su zaključili da je gliser preblizu rivi, što je ovo dvoje koštalo novčane kazne. Policija je prijavila i par iz Slovenije koji je vodio ljubav u zahodu u kafiću, a jedan je češki turist kažnjen jer je bio "jedini nudist" na plaži. Prekršajni sud u Pagu strancima zbog raznih djela naplatio čak 340.000 kuna kazni, a najčešće prijave protiv stranaca su zbog zloporabe opojnih droga. net _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima 30.08.10 8:16 | |
| I treba da državne službe rade svoj posao i neka im naplačuju kazne ..možda da su malo veče nebi bilo loše. | |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima 30.08.10 8:51 | |
| Po meni bi kazne trebale biti i puno veće jer to što se radi prelazi svaku granicu dobrog ukusa. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima 30.08.10 13:48 | |
| A možda bi te koji se seksaju na javnim mjestima pred desecima ljudi trebalo koji mjesec na psihijatriju staviti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima 30.08.10 13:57 | |
| i na psihijatriju, samo u odvojene odjele kazne trebaju biti veće, ne samo za to, nego općenito |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima 31.08.10 9:03 | |
| Sasvim sigurno trebaju biti veće kazne, kazne u našem pravosuđu su blage jer nismo pravna nego mafijaška država. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima 31.08.10 11:02 | |
| ja bi im bas jos i aplaudirala |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima | |
| |
| | | | Osudio sam ih jer su se seksali u kafiću pred svima | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 467 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 467 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|