Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Agencija za ružne modele

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Agencija za ružne modele Empty
PostajNaslov: Agencija za ružne modele   Agencija za ružne modele I_icon_minitime28.08.10 17:04

Gojazni, fale im zubi, ne vidi im se milimetar kože od tetovaža i pirsinga... Sve su ovo lica agencije "Ugly".

Britanska agencija "Ugly" ("Ružni") osnovana je 1969. godine, kada su agenti dali oglas u novinama tražeći modela neobičnog izgleda.

Javilo se mnoštvo ljudi koji su smatrali da bi bili odgovarajući za posao, pa je osnovana čitava agencija kako bi ih zastupala u svetu mode.

"Lepota se uvek može postići 'Fotošopom', ali mi želimo da na našim modelima najpre primetite karakter. Zastupamo Ginisove rekordere, transvestite, starce, zvezde burleske ili bajkere... Naši modeli su uzrasta od 18 do 100 godina, svih veličina i oblika", navodi se u opisu na sajtu agencije.

Modeli agencije "Ugly" pozirali su za "Vog", i radili kampanje za kuće "Kelvin Klajn" i "Marks&Spenser". Pojavljivali su se i u brojnim filmovima, TV serijama i emisijama, a sada će probrani među njima biti zvezde novog rijalitija - "Najružniji manekeni Britanije".

izvor
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Agencija za ružne modele   Agencija za ružne modele I_icon_minitime29.08.10 14:42

Bože zbilja koje sve moguče i nemoguče perverzije im neće pasti na pamet u nadi da što više zaradi. Agencija za ružne modele glavom u zid ..ne razumijem to. Možda sam ja u zabludi možda je to dobro..jer ako netko nije u našim/njihovim okvirima lijepo odnosno ružnog a nije iskompleksiran..zašto on nebi pomoću neke agencije pronašao posao. neznam
[Vrh] Go down
LaTiTeA
Zagrijao tipkovnicu
LaTiTeA

Female
Scorpio Rat
Broj postova : 286
Godine : 40
Datum registracije : 11.08.2010

PostajNaslov: Re: Agencija za ružne modele   Agencija za ružne modele I_icon_minitime29.08.10 14:58

ja ne znam jesam ja luda ili su oni... ali meni ove cure nisu uopće ružne hmmm affraid

Agencija za ružne modele Abby-Antoniades

Agencija za ružne modele Gemma-Askew

Agencija za ružne modele Karis-Bowry

Agencija za ružne modele Becky-Conoley

Agencija za ružne modele Carole-Anne
[Vrh] Go down
LaTiTeA
Zagrijao tipkovnicu
LaTiTeA

Female
Scorpio Rat

PostajNaslov: Re: Agencija za ružne modele   Agencija za ružne modele I_icon_minitime29.08.10 15:01

oukej..našla sam muškarca iz snova među "ružnim" ljudima ljubav ljubav ljubi

Agencija za ružne modele Tim-Butt

[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Agencija za ružne modele   Agencija za ružne modele I_icon_minitime29.08.10 15:17

A pa oni nisu baš normalni..ako su vi ružni ili falični ja sam onda.. glavom u zid
[Vrh] Go down
LaTiTeA
Zagrijao tipkovnicu
LaTiTeA

Female
Scorpio Rat

PostajNaslov: Re: Agencija za ružne modele   Agencija za ružne modele I_icon_minitime29.08.10 15:21

nemoj udarati glavom Smile narast će ti kvrga..pa ćeš im se moći pridružiti Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Agencija za ružne modele   Agencija za ružne modele I_icon_minitime29.08.10 15:54

haaa dobra fora..ipak mislim da to nije agencija za mene prezgodni su mi svi .. a i moja bi se trebala zvati po karakteru Agencija za zbunjene a ne po vanjštini Laughing
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Agencija za ružne modele   Agencija za ružne modele I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Agencija za ružne modele
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Pokrenuta web-stranica koja spaja ružne ljude