Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Ima li neko u "ormaru"? 21.08.10 14:16
Da li ste se plasili necega kao dijete...da li ste trazili od roditelja da provjere ormare..krevete ne bi li vas uvjerili da nema nicega tamo...
Kako se ponasa vase dijete ima li on slicnih problema ..... Kako reagujete u tim trenutcima ..
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
Naslov: Re: Ima li neko u "ormaru"? 21.08.10 16:34
Ja se nikad nisam bojala sjenki iz ormara. jednom mi je bilo neugodno zaviriti ispod kreveta ..dan prije je mačka donjela ptičicu i dovršila je ispod... i bilo me strah da duh ptičice ne vreba ispod i da će me uloviti za nogu Tako i na moru sam imala strah od zmija... pa su svi udovi bili striktno u okviru kreveta a za noćne sjenke.. pa odmalena spavam s jastukom na glavi tako da me ne muće...
Moji roditelji su dobro postupili... čudovišta ne postoje i točka..nisam gledala horor filmove do 13. -te godine, nikakve filmove neprimjerene za moju dob ( ono što su oni nadzirali naravno )
Cilj je da djete bude svjesno da ničeg nema tamo i da se porazgovara s njim kad se shvati da ima neki strah.. jer sve ima svoj uzrok.. a djećje more je najlakše odpuhnut dozom sigurnosti i ljubavi
irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
Naslov: Re: Ima li neko u "ormaru"? 21.08.10 16:37
nisam se bojo tih stvari jesam do svoje 11. god mraka se bojo da budem sam jer sam znao slusat price o duhovima itd. a horora se nikad nisam bojo znam da je to sve snimano