Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
Naslov: I službeno novi trener Dinama 17.08.10 14:17
Vahid Halilhodžić je danas iza 12 sati na press konferenciji i službeno predstavljen kao novi trener zagrebačkog Dinama.
"Hvala upravi kluba što mi je ponudila tako bogat ugovor. No, ja sam bogat čovjek i ovdje nisam zbog novca. Znam što Dinamo ovdje znači ljudima i mislim da imam sve predpozicije da upsijem napraviti rezultat", započeo je Halilhodžić svoje predstavljenje, dodavši:
"Razgovarat ću sa Zdravkom Mamićem, no neće mi određivati tko će igrati. O tome ću pričati sa svojim suradnicima i pomoćnicima na klupi."
Nekadašnji igrač mostarskog Veleža, francuskog Nantea i jugoslovenske reprezentacije je objasnio svoj model odnosa s medijima. "Sve će ići preko klupskog glasnogovornika. Obišao sam najbolje svjetske klubove i vidio sam kako oni to rade. Treninzi će biti otvoreni i zatvoreni", dodaje Vaha, dodavši na kraju i ambicije s Modrima.
"Moj je glavni cilj da Dinamo odvedem u Ligu prvaka. Momčad za Ligu prvaka slaže se nekoliko godina, ali ne znam hoću li toliko ostati. Vidim d je ovdje stolica vrlo klimava. Želim najprije radom i pobjedama vratiti samopouzdanje momčadi".
Svoj debi na klupi Dinama imat će u prvoj utakmici play-offa Evropske lige sa mađarskim Gyorom.
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: I službeno novi trener Dinama 17.08.10 14:33
Ma firma im propala više..bure bez dna Sram ih bilo. Kad kažu dinamo onda mislim na one momke iz 80-90 a ovi samo unakarađuju takvo jedno ime. Zapravo nisu momci toliko krivi koliko je svima muka od njihove uprave. I sama da su mi gazde Mamići and Co..bi mi bila muka igrati