|
| Vanzemaljske tajne baze | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Vanzemaljske tajne baze 15.08.10 12:14 | |
| Kad su dogovori izmeu ljudi (amerike valde) i vanzemaljaca posignuti, ljudi su u saradnji sa vanzemaljcima poeli graditi podzemne baze na Zemlji, gradove na Marsu .... uvena LUNA baza na Mesecu je ve postojala, a APOLLO misija je može se rei lažirana, jer dok su Amerikanci „planirali“ sletanje na Mesec, izabrani astronauti su ve hodali po mesecu i iskrcavali se u LUNA bazu. LUNA se ne može videti sa Zemlje jer se nalazi na takozvanoj „mranoj strani Meseca“ ... Najpoznatija „tajna“ baza na Zemlji je DULCE baza ... Ona se prema knjizi Projekt Plava Planeta sastoji od centralnog dela, sigurnosnog dela i nekolicine foto laboratorija. Sam kompleks se sastoji od više podzemnih nivoa (spratova). Prema jednoj osobi koja je navodno radila u DULCE bazi, baza se sastoji od najmanje sedam podzemnih nivloa. U DULCE bazi se obavljaju projekti dekodiranja ljudskog genoma, mešanja vanzemaljskih vrsta sa našom... Evo citata jednog iskaza iz knjige Projekt Plava Planeta koji bolje opisuje šta se zaista dešava u DULCE bazi : „Video sam ljude sa dva ili više pari nogu, bia kojima je deo tela bio ljudski, a drugi kao u hobotnice. Takoe sam video ljude-reptile, te krznena bia sa ljudskim rukama koja plau kao male bebe, oponašaju ljudske rei, kao i veliki broj ljudi nalik na guštere, koje su držali u kavezima.“ „Takoe, esto sam viao i ljude u kavezima, uglavom zbunjene ili drogirane, ponekad su plakali i molili za pomo. Reeno nam je da se radi o beznadežnim psihijatriskim sluajevima, te da se na njima vrši testiranje visoko rizinih droga u cilju njihovog mogueg ozdravljenja. Reeno nam je da ne razgovaramo niti sa jednim od njih i mi smo naravno to poslušali i verovali u datu priu.“ Godine 1978 mala grupa zaposlenika baze DULCE, konano je razotkrila pravu istinu. To će dovesti do rata u bazi i formiranja tajnog pokreta otpora. Kasnije 1979 došlo je do oružanog sukoba unutar baze, mnogo naunika i vojnog osoblja je poginulo. Baza je bila zatvorena na neko vreme, ali je ponovo aktivirana. Za detaljnije opise baze proitajte Projekt Plava Planeta (poglavlje : BAZA DULCE) ... Na internetu se pojavio snimak koji je navodno iz baze DULCE, meutim nije utvreno da li je autentian. Osim DULCE baze, ufolozima je poznata i Area 51(Zona 51). Ona zvanino više ne postoji i bavila se testiranjem „tajnih aviona“. Pominjao sam je u okviru vanzemaljske tehnologije. Nalazi se u Groom Lake-u u Nevadi. Ako pogledate satelitske snimke, videete da u toj bazi još uvek ima aktivnosti. Ako doete u blizinu baze izmeu jedan i etiri ujutro videete NLO-e koji lete pravei neverovatne manevre. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vanzemaljske tajne baze 17.08.10 22:19 | |
| Ja ovo čitam i čekam kada će pisati negdje ..nastavak u sljedečoj epizodi. Malo mi je to previše flmski izrežirano. Ljudi nalik na guštere..kao u Fracry igrici | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Vanzemaljske tajne baze 17.08.10 22:46 | |
| Hm, da kikice, ovaj tekst je malo teže ozbiljno shvatiti ali kada se uzme i obzir da su i obični "mali zeleni" isto tako nama nepoznati kao i ovi "reptili" nemamo osnove da ih razlikujemo. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vanzemaljske tajne baze | |
| |
| | | | Vanzemaljske tajne baze | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 417 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|