|
| Ne brini draga, ja sam tu...dok ne pobegnem | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ne brini draga, ja sam tu...dok ne pobegnem 14.08.10 16:31 | |
| Mladić iz Amerike preko noći postao poznat kao "najveća bruka i sramota" jer je na bejzbol utakmici pobegao od loptice koja je letela ka glavi njegove devojke... Bo je postao predmet izrugivanja svih fanova bejzbola na utakmici Hjuston - Atlanta, a nakon objavljivanja video klipa, i svih fanova bejzbola na svetu. Predmet podsmeha postao je ne toliko zbog toga što je "pustio" da bejzbol loptica udari njegovu dragu, već zbog činjenice da nije pokušao da uhvati "trofej".
Pogođena Sara prošla je sa ogrebotinom i modricom na ruci koju je podigla kako bi se zaštitila od "projektila", a po završetku utakmice rekla je reč-dve o svom dragom.
"Čim smo došli na stadion i kada sam videla na kojim mestima sedimo rekla sam mu: Dragi, mene će pogoditi loptica! Rekao mi je da neće i da će je on uhvatiti ako se tako nešto dogodi. Naravno da je loptica išla ka meni...a on je pobegao".
izvor |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ne brini draga, ja sam tu...dok ne pobegnem 14.08.10 16:32 | |
| Što je sigurno sigurno..kidnuo čovek.. |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Ne brini draga, ja sam tu...dok ne pobegnem 16.08.10 22:25 | |
| Bila je to spontana reakcija | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ne brini draga, ja sam tu...dok ne pobegnem | |
| |
| | | | Ne brini draga, ja sam tu...dok ne pobegnem | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 428 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 428 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|