|
| Kako postati admin? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Dodo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 132 Godine : 37 Datum registracije : 03.08.2010
| Naslov: Kako postati admin? 13.08.10 22:22 | |
| Ako ste se pitali gdje sam zadnjih par dana onda ste se sigurno poceli bavit krivim stvarima. Šala. Iskreno tri dana sam razmisljao kako postati administrator i nisam nikako mogao doc do odgovora. Naravno bio sam potaknut mislju da moram napredovat ali jednostavno imam osjecaj da bi me posao moderatora previse ogranicavao u slobodi djelovanja. Pa me zanima kako bi mogao postati admin a a da nemoram bit moderator? Koji su uvjeti? Zahvaljujem | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:31 | |
| Osnuješ svoj forum i eto te na poziciji admina. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:33 | |
| Ta procedura da samo odjednom postaneš admin ti je nemoguća. : Posao administratora većinom i je moderiranje cijelog foruma, plus još desetak poslova. Statusi su tu radi podjele dužnosti među onima koji žele raditi na održavanju foruma. Dakle, status administratora može dobiti netko tko ima dug staž boravka na forumu, netko tko se ističe u pozitivnom smislu u svakom pogledu, u aktivnosti i kulturnom ponašanju. Netko tko je bio moderator, pa global. Mislim da još dugo neće doći do situacije da ćemo ovdje trebati četvrtog administratora. Moderatora ima premalo, administratora sasvim dovoljno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Dodo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 132 Godine : 37 Datum registracije : 03.08.2010
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:37 | |
| a nista mi drugo onda ne preostaje nego šutit, radit, crnčit,skupljat bodove i molit da se desi čudo...hvala jos jednom:) | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:40 | |
| Nema na ćemu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:41 | |
| Vidiš kako sam ja svojim radom i trudom ostao prva gusjenica foruma?? | |
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:43 | |
| Evo stavim ti taj status u profil ako hoćeš Wall : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:44 | |
| Kako će to izgledati?? | |
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:44 | |
| Da probamo? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:45 | |
| Ajde živ bio! | |
| Naslov: Re: Kako postati admin? 13.08.10 22:51 | |
| Jel dobro? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako postati admin? | |
| |
| | | | Kako postati admin? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 457 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 457 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|