|
| Prugice glavni su hit ovog ljeta | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Prugice glavni su hit ovog ljeta 07.08.10 17:53 | |
| Printevi koji nikada ne izlaze iz mode Mornarski uzorak, kao i točkice, printevi su koji nikada ne izlaze iz mode. Ovog su ljeta posebno popularni, a može ih se kombinirati za koju god priliku treba, od ležerne svakodnevne garderobe, pa do svečanog šik outfita... Svevremenski mornarski stil Mornarski stil je zabavan, jednostavan, dinamičan i prilično nekonformistički. To je klasičan, svevremenski stil koji koristi funkcionalne komade odjeće bez obzira na to što se u modi događa. Bez obzira je li prugasti uzorak na majici, haljini,hlačama, tobrici , nakitu ili cipelama, vi to možete iskombinirati tako da ispadne casual, otkačeno ili ženstveno. Coco Chanel prva je predstavila “nautičku” majicu u žensku modu 1917. godine u svom butiku u Deauvilleu u Francuskoj, i od tada nikad nije izašla iz mode. Žene diljem svijeta usvojile su ovaj šik, ikonski look, a dizajneri su počeli koristiti prugice za razne odjevne predmete u svojim kolekcijama, što mornarski stil čini jednim od najvažnijih trendova u modnoj industriji. Prednost mornarskog stila je što može biti androgen, ženstven ili muškobanjast, ovisno o vašoj želji. Generalno govoreći mornarska majica ide odlično uz traperice. Iskomibinirajte je s tamnim trapericama, balerinkama ili gladijatoricama. Kao dodaci će vam poslužiti vintage torbica ili sunčane naočale. Ako želite malo glamurozniji izgled nabacite smoke eyes makeup ili usne naglasite crvenim ružem. Rock stil – za rockerski izgled kombinirajte mornarsku majicu i kratke traper hlačice sa gumenim čizmicama, kako to čini Kate Moss. Ako ne volite gumene čizmice, onda će poslužiti i gležnjače a visoku petu. Dodajte torbu preko ramena i spremni ste za bilo koju vrstu događanja. Romantični stil – u ovu kategoriju spadaju sve suknjice i haljinice na prugice, koje mogu izgledati veoma ženstveno. Ovisno o materijalu haljina ili suknja mogu biti čak i svečane – šifon ili svilu birajte za značajnije događaje, a pamuk ili nešto slično za ležernije trenutke. Uz haljinu, naravno, moraju ići i divne cipele – što je svečaniji trenutak, to bi viša peta trebala biti. S obzirom da se radi o komadu odjeće koji je klasičan, nemojte se ustručavati poigrati s njime. I budite hrabri! Isprobate različite kombinacije, i čak pokušajte kombinirati s različitim printevima – pogotovo cvjetnim ili točkicama. izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Prugice glavni su hit ovog ljeta 10.08.10 14:56 | |
| A i jesu da ovog ljeta bile in. Na koliko curica sam vijela prugaste majce.. pa i na muškarcima. Ja ih osobno baš ne volim. Imam kompleks od njih ..kada sam bila mala dobila sam trenerku sa prugama..a pruge kao zatvoreničke i još crno zelenkaste pruge i onda su me natjerali da ju obučem u školu Strašno.. | |
| | | | Prugice glavni su hit ovog ljeta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 269 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 269 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|