Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?

Go down 
+7
Niky
Kikica
Blizanka
D_DoLL
DaRkAnGeL
Goran
boomba
11 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
boomba
Zagrijao tipkovnicu
boomba

Male
Broj postova : 782
Datum registracije : 12.10.2008

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime13.12.08 11:49

First topic message reminder :

gungster
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

Scorpio Broj postova : 2464
Godine : 124
Datum registracije : 17.11.2009

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime21.11.09 19:50

Arwen je napisao/la:
californiamen je napisao/la:

A jel ti uistinu voliš sex? Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419

a jesi ti uistinu pravi muškarac? Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 620943

Kao što žena koja voli sex - uistinu prepoznaje pravog muškarca, tako vrijedi i za pravog muškarca - on prepoznaje ženu koja uistinu voli sex..

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419
[Vrh] Go down
Arwen
Zagrijao tipkovnicu
Arwen

Female
Scorpio Dragon
Broj postova : 547
Godine : 36
Datum registracije : 05.07.2009

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime21.11.09 19:53

Kao što žena koja voli sex - uistinu prepoznaje pravog muškarca, tako vrijedi i za pravog muškarca - on prepoznaje ženu koja uistinu voli sex..

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419

i šta si u mene pripozna? Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime21.11.09 19:59

Arwen je napisao/la:
i šta si u mene pripozna? Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363

Pa nisam ja još pravi muškarac, još sam mlad, a i vidiš da sam pun rana i ožiljaka.. Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820

Kalifornijska izreka br.339: Svatko se bori za svoj sex Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419
[Vrh] Go down
Arwen
Zagrijao tipkovnicu
Arwen

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime21.11.09 20:03

Arwen je napisao/la:

Pa nisam ja još pravi muškarac, još sam mlad, a i vidiš da sam pun rana i ožiljaka.. Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820

Kalifornijska izreka br.339: Svatko se bori za svoj sex Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419

kakvo izbjegavanje odgovaranja na pitanje Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820 Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820
a koliko imaš godinica? Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 816407

a zašto bi se trebali boriti uopće Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 448924
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime21.11.09 20:06

Arwen je napisao/la:
Arwen je napisao/la:

kakvo izbjegavanje odgovaranja na pitanje Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820 Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820
a koliko imaš godinica? Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 816407

a zašto bi se trebali boriti uopće Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 448924

Izbjegavanje? Pa rekao sam da žena koja uistinu voli sex prepoznaje pravog muškarca i ne treba joj pitanje i odgovor.
Hm, ali mislim da nisam sam u izbjegavanju odgovora...
Godinica? 109..ali izgledam bar 10 godina mlađi.. Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419
Zašto bismo se trebali boriti? Misliš da se sex poklanja?
[Vrh] Go down
Arwen
Zagrijao tipkovnicu
Arwen

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime21.11.09 20:10

Izbjegavanje? Pa rekao sam da žena koja uistinu voli sex prepoznaje pravog muškarca i ne treba joj pitanje i odgovor.
Hm, ali mislim da nisam sam u izbjegavanju odgovora...
Godinica? 109..ali izgledam bar 10 godina mlađi.. Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419
Zašto bismo se trebali boriti? Misliš da se sex poklanja?

koji si ti filozof, strašno Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820
ozbiljno te pitan Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 448924
pa zašto bi se ja morala boriti za sex, nikad nisam imala takve potrebe uvik je sam dolazija Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime21.11.09 20:17

Arwen je napisao/la:

koji si ti filozof, strašno Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820
ozbiljno te pitan Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 448924
pa zašto bi se ja morala boriti za sex, nikad nisam imala takve potrebe uvik je sam dolazija Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820 ...Aj, pozz Arwen..

ps. nisam filozof, nemam 109 godina, moraš se boriti za sex, onaj što sam dolazi je bezvezan sex...
[Vrh] Go down
Arwen
Zagrijao tipkovnicu
Arwen

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime21.11.09 20:19

ps. nisam filozof, nemam 109 godina, moraš se boriti za sex, onaj što sam dolazi je bezvezan sex...

o jesi, jesi i te kakav filozof Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 668150
a onaj za koji se boriš kakav je taj? Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 1:03

Arwen je napisao/la:

o jesi, jesi i te kakav filozof Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 668150
a onaj za koji se boriš kakav je taj? Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363

Ma nisam, ja sam samo californiamen.. Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419 ..koji se izborio za californijski sex..
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 1:20

Što se za seks treba boriti...hmmmm.....zanimljivo.....morat ču i to probati Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363 .iako mi ovako sasvim ok...
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 1:22

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 04272005

Naravno, californijski sex je uff..... Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 31382
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 1:26

ako što mrzim..onda su to škorpioni...stoga ako je tamo ovako kao na slici..bolje da ne probam Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
Tea
Zagrijao tipkovnicu
Tea

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 758
Godine : 54
Datum registracije : 01.11.2009

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 11:41

Slažem se to za borbu...zanimljivije je Smile
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 11:44

Tea je napisao/la:
Slažem se to za borbu...zanimljivije je Smile

Svaki slon, škorpion, jaguar, nilski konj, hobotnica, žohar, mačka, albatros - dobije svoj slonovski, škorpionski, jaguarski, nilskokonjski, hobotničarski, žoharski, mačkasti, albatroski - svoj sex..
Čovjek se mora izboriti za njega... Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 11:46

Hm....kakav bi onda bio moj...jao bolje da ne znam Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 11:53

Niky je napisao/la:
Hm....kakav bi onda bio moj...jao bolje da ne znam Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363

Hmm..možda se još nisi IZBORILA za njega? Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419

Pogledaj mene kako se borim..

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 Fc7e5cc2
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 11:57

hm...za ovoga bi se izborila Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363 Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 367161
[Vrh] Go down
Tea
Zagrijao tipkovnicu
Tea

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 12:04

Dobar izgled pomaže.Prije toga dobar i zanimljiv personaliti.Inače postane dosadno.Tijelo je samo tijelo Smile
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 12:08

Trenutno ovo tijelo gore mene zanima Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363 ...a osobnost..to me trenutno ne zanima...
Ja bi došla i otišla ...pa neka on pronađe svoju osobnost kasnije.... Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
Tea
Zagrijao tipkovnicu
Tea

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime22.11.09 12:30

Hihihihi...imaš pravo...ne treba mu ni puno osobnosti ...
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime06.12.09 16:34

'' loši '' dečki su uvijek....hm..zanimljivi.... Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime06.12.09 17:49

Niky je napisao/la:
'' loši '' dečki su uvijek....hm..zanimljivi.... Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820

Kalifornijsko pravilo br. 3356: Moćni ne govore o potrebi da budu zanimljivi. Oni se, jednostavno, ne bave onima koji ih ne zanimaju. Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 432419
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime06.12.09 18:32

ma joj ti..i ta californijska pravila..... Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820 ,,ja se palim na loše dečke i gotovo Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 73820
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime10.01.10 20:29

Valjda se dvije problematične glave lakše slože i nađu..jer rijetko da je jedno normalno, a drugo problematično.
Često se nađu dvoje zbrkanih..pa onda ispada da više volimo ..pošto mi žene biramo...problematične tj.neke...ali kažu stari..vreća našla zakrpu..
Kako od svih muških ona upika budalu da ga njen otac morao načuškati on podvio rep kao ..ma fuj..i jel nije pronašla sada još goreg..ovaj je narkoman..lijećeni ovisnik o heroinu..baš traži takve..promašene slučajeve...što drugo reći..
Ali jasno uvijek govorim, ne treba generalizirati, sto ljudi sto čudi. Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 267525
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime12.01.10 22:24

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 04272005

Naravno, californijski sex je uff..... Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 31382

slika je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a moze i ovako :

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 Aids_girl

volim skorpione...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?   Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi? - Page 2 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zašto su nekim curama privlačni agresivni preseratorski tipovi?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Zašto je u nekim krajevima IQ viši?
» Macho tipovi gube bitku - žene žele dobre dečke
»  U kojima situacija je dopušteno malo lagati curama
» Horoskop otkriva: zašto je on takav, zašto nije nazvao?
» Horoskop otkriva: zašto je on takav, zašto nije nazvao?