|
| Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? | |
|
+7Procyon bodomiere Rokerka teaa Wall-e Firefly Dodo 11 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Dodo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 132 Godine : 37 Datum registracije : 03.08.2010
| Naslov: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 03.08.10 20:50 | |
| Opće je poznato da bi muški skoro sve jebali a vi trebe nas u tome sprečavate. (one manje ljepe se ne računaju, one daju)
Mislim da su i žene takve samo se boje da se ne priča da su drolje, makar u svima njima sjedi sakrivena drolja koja čeka da se probudi.
Hoću da čujem zakaj nedate tak lako nego se treba s vama natezat. U čemu je fora?
Da napomenem da se ovo ne odnosi na one manje ljepe. | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 03.08.10 20:58 | |
| pa fora je u tome što večina žena ne razlikuje seks od ljubavi ja prva a večina muškaraca ne zaslužuje biti voljena od mene kad imaju takav stav a i tu je onaj osjećaj: Osvojena sam.. trudio se oko mene jer svaka žena želi biti njegova božica ovo ostalo ostavlja gorak trag u ustima i duši.. zato se ne isplati dati ako nema pravih emocija kasnije je grizodušje gore od toga da da propustimo priliku i zašto misliš da one manje lijepe se ne računaju? ja uopče nisam lijepa, pa se mora natezati samnom, ali se isplati na kraju | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 05.08.10 11:45 | |
| Uostalom i ne trebaju se dati lako, zašto bi svaka morala dati kad god se kojoj seljačini digne. Zato dečki alatku u desnu ruku i ožeži. | |
| | | Dodo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 132 Godine : 37 Datum registracije : 03.08.2010
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 14.08.10 16:10 | |
| Osvajanje sam davno uvjezbal. Glavni problem je i kad ju osvojim opet neda(čast izuzecima). Mene kad neka treba hoće pokarat je nju ne zavlačim 2 tjedna a to nije zato što ona ima jebenu šprehu ili kaj, nego ak se hoće jebat, zašto joj to ne pružit nego otezat?
Mislim ta teza s osvajanjem mi tak i tak malo ne stoji. U stvari kad bolje razmislim mislim da je glavni problem u tome kaj vi brijete da vas se treba osvajati. Pa niste tvrđave... | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 16.08.10 22:31 | |
| Nisi je dobro osvojio...čim nije dala.Nije bitno kad će ona dati...kad je moment sve dođe na svoje mjesto.Žena to zna... Samo sve ovisi i o godinama i iskustvu kojeg ima neka žemska. | |
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 16.08.10 22:42 | |
| Ne trebaju dati, kao što sam već napisao! | |
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 16.08.10 22:43 | |
| Nek se oni misle...da im odmah cure daju bilo bi im dosadno. | |
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 16.08.10 22:48 | |
| Kad odmah daju kažu fufica,, kad nedaju opet nevalja. Tko bi muškima ugodio. | |
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 16.08.10 22:49 | |
| Kad ožene onda im ugađat...dotle...nek su na iglicama | |
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 16.08.10 22:50 | |
| Tako je tea! : | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 17.08.10 12:23 | |
| Zato sto je zanimljivo... | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| | | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 18.08.10 12:19 | |
| Nekim curama je seks malo osjetljiviji čin, intimniji. To nema nikakve veze s izgledom, pa sad kao cura je "ružna", pa će iskoristiti svaku priliku koju dobi jer ih ne bude puno. Ne ide to tako. Neke su ljepotice, pa ju već s pogledom skidaš, samo treba naletjeti na takvu. S nekim curama si u vezi pola godine, pa ti nedaju, traže više vremena i nisu spremne. Druge pak ti daju nakon 2 tjedna, bez problema. To je tako, nema pravila, ovisi na kakvu naletiš. Ako netko nije zadovoljan sa seksualnom stranom veze, ha ništa, u najgorem slučaju si može naći novu curu koju neće trebati čekati 100 godina. : | |
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 18.08.10 13:56 | |
| To je u biti...sve indvidualno.Sama procjena osobe i osjećaj. | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 18.08.10 17:48 | |
| Zato šta je zanimljivo gledat koliko se trudite | |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 18.08.10 18:27 | |
| to je do toga kakva ti je veza,da li cura to zeli il ne i ako zeli da li je sigurna u to,da li ima povjerenja u momka etc.
a tea je dobro napisala nije bitno kace ti dati jer kad je moment sve ce doci na svoje i desice se | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 11.07.15 14:54 | |
| |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 25.09.15 22:29 | |
| - Dodo je napisao/la:
- Opće je poznato da bi muški skoro sve jebali a vi trebe nas u tome sprečavate. (one manje ljepe se ne računaju, one daju)
Mislim da su i žene takve samo se boje da se ne priča da su drolje, makar u svima njima sjedi sakrivena drolja koja čeka da se probudi.
Hoću da čujem zakaj nedate tak lako nego se treba s vama natezat. U čemu je fora?
Da napomenem da se ovo ne odnosi na one manje ljepe. pa ja da sam sad riba, iskreno ne bih ti dao, ne sad radi nekog inata i to...nego ono da shvatiš da "ONA" nije na polici pa da uzmeš kad ti se digne ili ćejfne...treba je "ZARADITI"jer kad bi žene tako lako davale, kapom i šakom, na što bi ličile...?! sad tebi se digao i mora da ti se da...i meni se prohtje kolač, ali nema svake subote jaja, tako ni PICE na tanjuru... | |
| | | swingerruza Početnik
Broj postova : 4 Godine : 53 Datum registracije : 15.10.2014
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? 15.05.18 5:22 | |
| - Dodo je napisao/la:
- Opće je poznato da bi muški skoro sve jebali a vi trebe nas u tome sprečavate. (one manje ljepe se ne računaju, one daju)
Da napomenem da se ovo ne odnosi na one manje ljepe. Pa sam si rekao kad si napisao ::::::::::::::::::::Mislim da su i žene takve samo se boje da se ne priča da su drolje, ::::::::::::::::::::::::::::::: Zašto bi mi bile drolje , ako vam damo , a vi veliki jebači zato što ste dobili . Upravo radi vašeg tog muškog blesavog gledanja i razmišljanja morate se mučiti da nas dobijete . Jebite se sami onda dok ne promijenite mišljenje i ponašanje . | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? | |
| |
| | | | Zakaj se cure čuvaju i nedaju lako? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 531 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 530 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|