|
| Dojmovi posječenih mjesta, gradova | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Dojmovi posječenih mjesta, gradova 02.08.10 20:07 | |
| Palo mi je na pamet kako odemo nekuda ili obiđemo sve i svašta i mislimo o tome nečemu neko vrijeme i onda nakon nekog vremena ono malo manje bitno viđeno i doživljeno se izgubi. Ostanu nam u glavi jako dojmovi. Ja s tim nemam baš roblema jer stvarno slike dobro pamtim. Kada sam bila mlađa uvijek mi je bilo žao što nemam fotoaparat da si uslikam to nešto što sam posjetila. Danas je sve lakše s dig fotoaparatim..klik i usb i spremljeno. A meni pade na pamet da neke sitne dojmove ako ste smo negdje bili tu zapišemo. Ja se sječam od prije 10 god. putem uz rijeku Cetinu.. prošli smo pored hidro elektrane i popeli se gore do sela Zadvarja i na njihovom vidikovcu imate veliki ponor ispod sebe a preko puta vas vodopad. Sve okolo kamen. Bila sam baš oduševljena slikom. S jeden strane takvo malo selo..a s druge tako lijep pogled imaju odavde. Bdw..pronašla sliku na intrenetu i potpuno ista je kao u mojoj glavi | |
| | | | Dojmovi posječenih mjesta, gradova | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 134 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 134 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|