| Zašto muškarci obavezno žele imati djecu | |
|
+7Wall-e Blizanka užas Ary Shikle Kikica Dijamantni 13 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Dijamantni 13 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 139 Godine : 34 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
| Naslov: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 01.08.10 21:10 | |
| e da mi je naći nekog ko ih ne želi... | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 02.08.10 19:17 | |
| Nije to baš obavezno da svaki želi imati dijete. Ima egoista koji ne žele ni na koga osim na sebe trošiti svoje vrijeme.
| |
|
| |
Shikle Početnik
Broj postova : 20 Datum registracije : 02.08.2010
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 02.08.10 20:23 | |
| Muskarci zele decu zato sto se prisecaju svoga detinjsva kako su oni odrastali i zele da njihova deca imaju bolju buducnost od njih sami......dete je najveca radost na svetu...... )))))))) | |
|
| |
Broj postova : 139 Godine : 34 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 03.08.10 10:35 | |
| a zašto ako je djete najvećaradost na svijetu i zašto kad muškarci i dobiju od žene taj najveći dar odmah gledate druge žene koje nisu debele jer nisu rodile, one sa podignutim grudima dobrim guzama, bez trudničkih strija celulita...tako je lako oteti friškoj majci njenog dragog...mislim da je to u današnje vrijeme jadno...i tužno.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 03.08.10 10:36 | |
| ja bi posvojila najmanje 4 djece, ali ne muškarci to često nežele ni čuti(ne mislim rodit, ni to nežele čuti).. | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 03.08.10 10:48 | |
| - DIJAMANTNI 13 je napisao/la:
- a zašto ako je djete najvećaradost na svijetu i zašto kad muškarci i dobiju od žene taj najveći dar odmah gledate druge žene koje nisu debele jer nisu rodile, one sa podignutim grudima dobrim guzama, bez trudničkih strija celulita...tako je lako oteti friškoj majci njenog dragog...mislim da je to u današnje vrijeme jadno...i tužno..
To rade rade jadne sitne bijedne duše. Ako si imala priliku takvog upoznati iskreno mi te je žao. Nisu svi muškarci crvi..niti su sve žene ku.ve. Isto kao što što nisu sve mame super mame.. tako nisu niti svi očevi stoka. Najlakše je poroditi se i donjeti bebu na svijet..ali nije to Holywudski film. Puno se treba odricati za dijete . Ono traži 24 sata da ga se čuva pazi i mazi jer je potpuno bespomočno. I to mora mama. Poneki očevi pomognu novim mamama..ali još uvijek ih velika večina "nema vremena". Živcira ih što ih beba budi po noći..što stalno nesšto treba plače..što je majka sada samo uz bebu..nema baš vremena za njega. I onda oni mali sitni bezkarakterni papci počnu tražiti utjehu kod drugih ili u drugim ženama. Kažem ima nas svakavih neki se mogu sa svim tim nositi neki ne mogu. Ali uvijek treba razgovarati..ne se duriti jedno na drugo. Stvarno nije lako imati bebu..a posebno ako je par sam bez ičije pomoći. Zato kada mala beba postane samostalnija i kada oba roditelja pomalo dobiju opet vremena da budu malo sami..kada dobiju vrijeme za izmijeniti koju nježnost i beba postane veče dijete...nema sreće koja se može mjeriti s onom koju vam da vaše dijete. | |
|
| |
užas Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 123 Datum registracije : 02.08.2010
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 03.08.10 13:18 | |
| - DIJAMANTNI 13 je napisao/la:
- ja bi posvojila najmanje 4 djece, ali ne muškarci to često nežele ni čuti(ne mislim rodit, ni to nežele čuti)..
Nemoj tako sve generalizirati.Isto kao kad bih ja napisao da su sve žene glupe,kurve itd.Korova ima u oba pola.Da li si se zapitala koliko ih ima i žele.Što je sa ženama koje ne žele djecu?! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 04.08.10 18:24 | |
| one koje ne žele imati djecu su definitivno po meni bolje od onih šta ih nežele ali moraju roditi jer njezini ili njegovi roditelji žele djecu, ili zato nemaju para za pobačaj, ili zato što ih muž siluje psihički ili fizički da žele imati djecu ili imaju djecu samo zbog toga da ih se nebi osuđivalo kako su sebične sponzoruše koje ne žele imati djeciceee.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 04.08.10 18:36 | |
| ja sam odrađivala u jednom hotelu prošli mjesec praksu ovaj put sam bila servirka...i to ste trebali vidjeti trebala sam sastaviti anketu...svaki u mojoj sali tj. na mom rajonu(jednom dijelu sale) je bilo između 55 i 60 roditelja s malom djecom ili bebama...eh i sad ja sebi idem dokazati(a kasnije sam se baš fino zabavljala dokazujući to i mojim kolegama i kolegicama(i onima koji imaju djecu sam malo otvorila vjerne i naivne okice))da koliko su muškarci dobri kada dobiju nezasluženi dar(djecu)...heh od tih recimo 55 njih 43ili40 su mi ili vratili mig(odvratno) ili me kasnije zvali na kavu(fuuuj) ili su tražili moj br(da im nebi dala dam njihovim pametnim ženama)ili (to su se moje kolegice najjjjvvviišše smijale)su me tražili( i naravno biježali od svojih trojčeka) kao kamere po cijeloj sali e to ste trebali vidjeti i ajd da još to prikriju neeee oni su prozirniji da nemogu više biti....svaka čast onim muževima koji su mi naznačili da sam privlačna ali su ostali vjerni svojim ženama i djeci(oni su od mene dobivali najbolju poslugu) a onoj gamad bi najradije pljunula u lice a još više njihovim ženama...i sad ti imaj djecu..to je ko da se ideš sexat bez kondoma 1 naprama 100 da nećeš(naić na pip...)zatrudnijeti... | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 04.08.10 19:29 | |
| Sve mi je jasno o cemu pises ..ali mi nije jasno ovo - Citat :
- a još više njihovim ženama...i sad ti imaj djecu..to je ko da se ideš sexat bez kondoma 1 naprama 100 da nećeš(naić na
zasto njihovim zenama ...nisu ti se one udvarale ..a i oni nisu vjerojatno to radili pred zenama ..i kakve to ima veze sa ovim i sad ti imaj djecu onaj ko ih zeli imat ce ih ..a takve osobe imali ili nemali djecu uvijek ce se tako ponasati .. moze on voljeti dijete i brinuti o njemu tj pruzati mu ljubav i njeznost ..a ne biti vjeran zeni ... to po meni nema nikakve veze sa djecom ..tvoje pitanje je ...Zašto muškarci obavezno žele imati djecu?..i mislim da je tema malo skrenula .barem po meni jer varanje ..udvaranje nema nikakve veze sa zeljom da muskarci imaju djecu ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
užas Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 123 Datum registracije : 02.08.2010
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 04.08.10 19:32 | |
| - blizanka je napisao/la:
- Sve mi je jasno o cemu pises ..ali mi nije jasno ovo
- Citat :
- a još više njihovim ženama...i sad ti imaj djecu..to je ko da se ideš sexat bez kondoma 1 naprama 100 da nećeš(naić na
zasto njihovim zenama ...nisu ti se one udvarale ..a i oni nisu vjerojatno to radili pred zenama ..i kakve to ima veze sa ovim i sad ti imaj djecu onaj ko ih zeli imat ce ih ..a takve osobe imali ili nemali djecu uvijek ce se tako ponasati .. moze on voljeti dijete i brinuti o njemu tj pruzati mu ljubav i njeznost ..a ne biti vjeran zeni ... to po meni nema nikakve veze sa djecom ..tvoje pitanje je ...Zašto muškarci obavezno žele imati djecu?..i mislim da je tema malo skrenula .barem po meni jer varanje ..udvaranje nema nikakve veze sa zeljom da muskarci imaju djecu ... Blizanka je u pravu,pomijesane su stvari ovdje. Otac moze biti najbolji koje dijete ima,a sad vara li on zenu ili ne,to je druga tema.Ne treba stvari generalizirati. I odkuda to pitanje zasto muskarci zele djecu.Meni je besmisleno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 09.08.10 15:16 | |
| htijela sam samo reći da takva gamad ne zaslužuju djecu jer će i ta djeca jednog dana biti kao oni, zato to ima veze sa ženama....mislim da ženi nebi trebalo biti nevažno kakvog uzora ima njeno djete...ali nema veze samo vi odgovarajte na središnju temu.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 09.08.10 15:19 | |
| ne žele svi muškarci djecu, kao ni sve žene |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 09.08.10 15:22 | |
| ovo 'obavezno' znači po svaku cenu ili šta??...
malo pregrubo definisano tj. naznačeno... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 09.08.10 15:22 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 09.08.10 15:27 | |
|
da Iana...deca po svaku cenu samo radi dece po meni je nebulozno...
ukoliko se ne ide tom putanjom da se ostavi potomstvo iza sebe po biološkoj osnovi...
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 09.08.10 15:30 | |
| totalna nebuloza, a osim toga skroz je neistinito da muškarci obavezno žele imati djecu |
|
| |
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 09.08.10 17:37 | |
| Ja i moja skwo smo se dogovorili da ćemo imati dvoje svoje djece i dvoje usvojiti ako bude bilo moguće. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 10.08.10 11:30 | |
| ovo s usvajanjem mi je jako sviđa. svaka čast. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 10.08.10 11:46 | |
| Djeca su radost, ali i odgovornost. Ja si nisam stvorio presing u glavi da obavezno moram imati djecu. Djetetu treba biti maksimalno posvećen i pružiti mu sve elementarno emocionalno i materijalno što treba imati za dostojanstven život, sretan i pravilno usmjeren. Ako se ne poklope neke idealne okolnosti za moje roditeljstvo i neću imati svoju biološku djecu, to ne smatram nikakvim problemom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 10.08.10 11:48 | |
| e, tako je. zato je ovakav naziv teme pomalo nezgrapan. : : |
|
| |
black-devil Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 475 Godine : 43 Lokacija : Austrija, Bec Datum registracije : 28.07.2010
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 11.08.10 21:08 | |
| | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 26.04.11 18:38 | |
| da imaju roda da im se ne ugasi prezime razumes | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu 27.04.11 11:16 | |
| neki tako razmišljaju, točno. ali to je jako sebičan razlog. i opet, ne želi svi muškarci obavezno imati djecu. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto muškarci obavezno žele imati djecu | |
| |
|
| |
| Zašto muškarci obavezno žele imati djecu | |
|