Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Policajac plesao usred bijela dana na ulici 31.07.10 8:53
Švedski grad Malmö ima zanimljivu turističku atrakciju - ako se nađete na njegovim ulicama, nemojte se iznenaditi ako naiđete na policajca koji opušteno demonstrira svoje plesno umijeće.
Rsplesani policajac česta je pojava u ovom švedskom gradu. Iznenađeni prolaznici smimili su kako zaustavlja kombi i pušta glazbu, nakon čega se potpuno prepusti ritmovima, izvijajući bokove. Mora se priznati kako ovaj muškarac u odori zaista ima talenta!
Prolaznici su njegovu plesnu točku snimali mobitelima, a na YouTubeu možete pronaći nekoliko videa rasplesanog policajca na različitim lokacijama u gradu. Još uvijek nije poznato je li riječ o policajcu koji pleše iz hobija, ili se iza toga skriva neka kampanja.
Ipak mislim da je to kampanja ..ili tacka za turiste .. nesto mi ni on ne djeluje kao policajac ..policajci su vecinom uredno osisani ..obrijani ..a ovaj mi bas djeluje kao da je zabava u pitanju ..gluma ...ali akoim mogu policajci tako plesati ..onda im je super znaci da im je grad bez ikakvih problema
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo