kasni mi dve nedelje,radila sam test preko krvi za trudnocu.negativan je.meni jos uvek kasni!jedni kazu sacekaj drugi kazu uradi ultra zvuk...sta da radim pomagajte!
Bobić Ljubitelj foruma
Broj postova : 3373 Datum registracije : 29.07.2010
Naslov: Re: hellp me 29.07.10 15:09
sacekaj...
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: hellp me 29.07.10 15:12
ocito se zahebajes sa nama .... test preko krvi ....ultra zvuk zbog dvije nedelje oprosti ako imas problem ali gdje ti zivis i sta citas ...ako hoces pomoc ..cula si za ginekologe ::
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
mina24 Početnik
Broj postova : 4 Datum registracije : 29.07.2010
Naslov: Re: hellp me 29.07.10 15:13
da li neko zna moze li test krvi za trudnocu da bude pogresan ako je isuvise rana trudnoca?
Bobić Ljubitelj foruma
Broj postova : 3373 Datum registracije : 29.07.2010
Naslov: Re: hellp me 29.07.10 15:14
predlazem prvo predstaviti se stvar je to osobne kulture,
Gost Gost
Naslov: Re: hellp me 29.07.10 15:16
2 nedelje nije nikakva frka ali pođi ti lepo kod čika doktora..
mina24 Početnik
Broj postova : 4 Datum registracije : 29.07.2010
Naslov: Re: hellp me 29.07.10 15:17
pa cugy vidis valjda u desnom uglu mina24?!ja se nezajebavam sa nikim to mi nije namera!i da postoju test za trunocu preko krvi!ja zivim u bg al kao sto znate mora se cekati po mesec dana na pregled kod ginekologa...al vidim da ovde nema nikog da mi pomogne ...izvinjavam se sto smetam !obrisite moje glupe postove!
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: hellp me 29.07.10 15:26
ovde ti mogu svi pomoci ..ali lijepo predstavis se ..pa onda pitanje ...jer ovako svi misle da se zahebavas ..pored neta i svega ti trazis pomoc ...evo ti link na kojem mozes nesto o testu procitati
http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=184&Tekst2ID=186&Show=860 a ako te interesuje da li si trudna ..ne treba da cekas ...radi sve sto znas ..sve testove ..a kod ginekologa ako kazes za sta dolazis neces sigurno cekati toliko ..hoces za ultrazvuk ali za obican pregled ne ..pozdrav i sretno ::
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Gost Gost
Naslov: Re: hellp me 29.07.10 16:47
evo da i ja kažem nešto... ako već radiš na svoju ruku radije uzmi test preko urina što se radi i znaćeš rezultat, a ako nisi sigurna u testove odeš kod doktora i pratiš njegove upute, i još nešto ultrazvuk ti neće ništa pokazati jer je jakoo rano...
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: hellp me 29.07.10 16:54
mina24 je napisao/la:
kasni mi dve nedelje,radila sam test preko krvi za trudnocu.negativan je.meni jos uvek kasni!jedni kazu sacekaj drugi kazu uradi ultra zvuk...sta da radim pomagajte!
Hej ja nebi brinula ..ako si mlada to je sve još normalno kod tebe. Kad izostane ne mora značiti da ste bebu napravili. Meni je znala kasniti i blesirati sve dok nisam rodila...tek tada se sve uravnotežilo. Znaći do 25god maltene je to sve bila opča ludnica..sada dođe 5 dana ranije..sada dva tjedna kasnije. Bila sam kod ginkologa zbog toga..nakon pregleda je rekao da je sve u redu..ali da nije svako tijelo isto i reagira na sve i svašta..dovoljna je malo veče nervoza da mi se pomjeri za nekoliko dana. U srednjoj školi je znala da je nema po mjesec dva.
Ako se toliko bojiš..dobro ti kažu..kupi test na urin..to ti je manje od 5 eura..i provjeri. I javi nam kada ti stigne menga.