|
| Pa gdje su opet nestale te čarape? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Pa gdje su opet nestale te čarape? 27.07.10 16:52 | |
| Svatko tko je ikada stavio prati rublje u perilicu doživio je ovaj čudesan fenomen – uvijek nedostaje jedna čarapa poslije. Oko toga su se razvile kojekakve teorije, od toga da dođu vanzemaljci i uzmu ih, pa da i kućni patuljci vole krasti čarape, do one jednostavne da je jednu čarapu jednostavno perilica 'pojela'. Naravno, to su sve bedastoće jer se ona nestašna čarapa uvijek pojavi – prije ili kasnije. Zato je jedna kreativna duša pod nazivom Inklore smislila jednostavno riješenje – kantu za čarape. U tu kantu bacate sve one čarape koje pronađete nakon pranja. Nakon nekoliko puta sigurno ćete u njoj pronaći i nekoliko parova. Kanta za čarape nije praktična samo iz tog razloga, već i zato što se i sama jednostavno održava. Kada god zatreba, samo ju ubacite u perilicu i operete! Izvor:Budi.in _____________________________________ Jao mrzim kada mi fali par od čarape..ugrizla bi se za dupe onda Kako vi reagirate..dajete li se odmah u prtagu za drugom ili pustite da ju alieni vrate? | |
| | | black-devil Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 475 Godine : 43 Lokacija : Austrija, Bec Datum registracije : 28.07.2010
| Naslov: Re: Pa gdje su opet nestale te čarape? 30.07.10 23:10 | |
| Meni se to cesti desi, i vecinom imam rasparne carape, pa kada izadjem negde i obujem..jednu crvenu a jednu plavu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pa gdje su opet nestale te čarape? 14.02.11 15:11 | |
| par put mi se desilo da mi je "mašina pojela " čarapu ili neki drugi dio veša..poslje naravno nađem iza mešina |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pa gdje su opet nestale te čarape? 14.02.11 15:26 | |
| moje definitivno masina jede _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pa gdje su opet nestale te čarape? | |
| |
| | | | Pa gdje su opet nestale te čarape? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 204 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 204 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|