Treba li država plaćati doprinose samostalnim umjetnicima?
3 posters
Da
0%
[ 0 ]
Da, ali iz toga treba izuzeti estradnjake
50%
[ 1 ]
Ne znam, ne poznajem dovoljno temu
0%
[ 0 ]
Ne
50%
[ 1 ]
Ukupno glasova : 2
Autor/ica
Poruka
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Treba li država plaćati doprinose samostalnim umjetnicima? 22.07.10 8:42
Ja mislim da ne. Svaka šuša može kod nas postati samostalni umjetnik i nek zarade svoju plaču. Ili nek to bude takva mizerija da će sve i jedan kazati ma hebeš to sam ću si uplačivati.
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
Naslov: Re: Treba li država plaćati doprinose samostalnim umjetnicima? 05.10.10 23:18
ja nemam poso imam 19,znači punoljetan sam,račun u banci i svaku vražju mater,i ne dobijam ni lipe od te jebene vlade,pa što bi oni?još danas si umjetnik ako uvatiš 3 komada metalnih ploča i zavariš ih skupa kako god...daj molim te...za to da ti se plaća!?mrš đubre
Badomen Totalno relaxiran
Broj postova : 1130 Godine : 55 Lokacija : home,sweet home Datum registracije : 22.10.2010
Naslov: Re: Treba li država plaćati doprinose samostalnim umjetnicima? 05.11.10 7:30
ionako smo svi mi na neki način slobodni umjetnici a nitko ništa ne uplaćuje neka svatko sam snosi posljedice svog životnog izbora
Sponsored content
Naslov: Re: Treba li država plaćati doprinose samostalnim umjetnicima?