Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Vjerni jednom parfemu ili ipak ne 21.07.10 16:42
Da li ste osoba koja je vjerna jednom parfemu ili volite da isprobavate druge i da ih cesto mjenjate?!
Volim malo isprobavati ...ali se uvijek vratim starom ...
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
Naslov: Re: Vjerni jednom parfemu ili ipak ne 21.07.10 16:46
Uploaded with ImageShack.us
Samo ovaj dolazi u obzir!
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Vjerni jednom parfemu ili ipak ne 21.07.10 16:51
Ma vjerna sam ugodnim mirisima..blagim i osvježavajučim i onom što mi fino miriše a nije napadno i nije žestoko Inaće sam obožavala Vaniliu fields..nije osvježavajuća..aliimu je bila perfektna..jeti sam ju izbjegavala. Dnas obožavam miris Benetona Funtastik. Nisam si kupila parfem ima 5-6 godina.. a kada mi je muž imao namjeru da mi kupi ove godine za rođendan naravno da nitko u gradu nije imao taj koji sam htjela...a na drugi nisam pristajala. Bilo je mirisa koji su mi se dopali i bili lagani i vočkasti i osvježvajući ali nisu bili taj. I tako čekam da odem u VK da si ga kupim. Pa sada vi zaključite koliko sam vjerna jendom
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
Naslov: Re: Vjerni jednom parfemu ili ipak ne 02.10.10 15:52
Sad sam naručila neki novi, ali mi se ne sviđa pa razmišljam da ga poklonim mami, a sebi kupim strai koji oduvek korsitim...