|
| Naučio/la sam | |
|
+17SafarI7 Riječanka Tinna Dusan mobile slavena cinnamon duckie Ketica Goran bonaca svilena teaa bodomiere irko Dita von Teese Kikica Blizanka 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Naučio/la sam 08.07.10 8:59 | |
| First topic message reminder :
"...Naučio sam... Kada mi samo jedna osoba kaže "ulepšao si mi dan"... onda je moj dan nešto sasvim drugo.. Naučio sam... Da je ponekad sve što netko treba, nečija ruka za držanje i srce za razumevanje. Naučio sam... Da je ispod svačijeg tvrdog oklopa neko ko želi biti cenjen i voljen. Naučio sam... Da niko nije perfektan,savršen dok se ne zaljubiš u njega. Naučio sam.. Da je dobro davati savet samo u dva slučaja: kada ga neko traži ili kada je pitanje života i smrti... "
Sta ste vi naucili ..........
Naucila sam da ljubav zaista ima takvu moc da moze sve pokrenuti ..promjeniti ..
da je dvolicnost odvratna stvar .......
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 538 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 538 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|