|
| Tko su organski portali ? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Tko su organski portali ? 26.06.10 9:39 | |
| Prije nekoliko godina prvi put sam čuo za pojam „organski portali“. Po definiciji organski portali ili pre-adamični ljudi, odnosno antropoidi su ljudi koji nemaju individualnu dušu. Za razliku od njih, preostali dio čovječanstva potpada pod ljude sa dušom ili adamične ljude. Po nekim proračunima oko 50 % ljudske populacije otpada na organske portale. Čim sam prvi put detaljno pročitao malo više materijala vezano za ovu temu odmah mi se postavilo osnovno pitanje: kako može da postoji čovjek koji nema dušu?
Ova dilema kod mene nije razjašnjena ni do danas ali uzimam ovu tvrdnju kao nešto što bi trebalo još neko vrijeme proučavati i o tome razmišljati, tako da se ovdje neću mnogo baviti njenim razjašnjavanjem. Razmišljajući o ovom „fenomenu“ sa aspekta svakodnevnog života počeo sam malo detaljnije i dublje da posmatram i proučavam pojedine ljude, njihovo ponašanje, stavove i reakcije. Nisam sebi dozvoljavao da me ideja o organskim portalima ikada dovede u situaciju da prema nekim ljudima, bez stvarne potrebe, počnem da mijenjam odnos ili način na koji ih tretiram ili da počnem da se opterećavam nekim predrasudama, ali sam usljed nje počeo da zapažam mnoge pojave i forme u ponašanju raznih „zanimljivih“ osoba, koje do tada nisam primjećivao. Ako uzmemo u obzir da organski portali, pored toga što se za njih tvrdi da nemaju individualnu dušu već neku vrstu „kolektivne“ duše, imaju jednu specifičnu funkciju a to je transfer energije koja se ispoljava u vidu negativnih osjećanja kod adamičnih ljudi i da tu energiju, na neki način, odašilju OPS entitetima koji prebivaju na 4D dimenziji postojanja, možemo zaključiti da se gotovo pola čovječanstva nalazi u totalnom „ćorsokaku“ svoje egzistencije. Dakle, organski portali, prema nekim autorima, ne samo da vrše transfer energetske hrane koju proizvode ljudi sa dušom već se pojavljuju i kao direktni ili indirektni uzročnici i podstrekači takvih negativnih osjećanja, a da i oni sami toga nisu nikako svjesni.
Svako od nas je u svom životu imao tu „čast“ a većina nas svakodnevno „uživa“ u toj privilegiji, da na bilo koji način ima kontakt ili neki odnos sa određenim osobama za koje smo maltene 100% sigurni da im je jedina i osnovna svrha u životu da provociraju i na razne druge načine muče ljude oko sebe. Bilo da je u pitanju kolega sa posla, član porodice ili običan poznanik, takve osobe, reklo bi se sa jednom nevjerovatnom posvećenošću i usmjerenošću rade na zagorčavanju života mnogim ljudima oko sebe. I to nije nikakvo pretjerivanje već jednostavno činjenica. Oni sami ne mogu proizvesti tako kvalitetne i „fine“ negativne emocije, obzirom da navodno nemaju dušu i za tako nešto nisu sposobni. Oni su toliko hladni, proračunati i nemilosrdni da nisu u stanju proizvesti bilo koju emociju koja bi mogla poslužiti nekome kao energetska hrana ali zato znaju jako dobro kako da to proizvedu kod drugih (adamičnih) ljudi. Kada proučimo neke osnovne osobine organskih portala vidjećemo da u svemu odgovaraju psihološkoj strukturi psihopata i oligarhije koja vlada ovom planetom. Oni su posvećeni isključivo ovom materijalnom životu i stvaranju što boljih uslova za svoju trenutnu egzistenciju i jednostavno nemaju bilo koja druga usmjerenja. Mogli bismo reći da svako od nas lično pozna masu takvih ljudi, za koje nužno ne možemo samo reći da su loši, zli ili pokvareni ali da se jednostavno ponašaju onako kako im to nalažu neke njihove unutrašnje „smjernice“. Njih jednostavno ne zanima ništa što je čudno, neobjašnjivo, onostrano, njih ne zanimaju nikakvi neobjašnjivi fenomeni, misterije ili okultni događaji. Sve što njih interesuje jeste ovozemaljsko i materijalno i to je jednostavo tako.
Na kraju možemo zaključiti da su organski portali i psihopate zaista naša realnost i tako reci svakodnevnica. Bilo da se radi o uticaju političara i drugih vođa, bilo da se radi o našoj svakodnevnoj interakciji sa raznim “običnim” ljudima, činjenica je da živimo i dijelimo ovu realnost sa individuama koje sasvim sigurno imaju nešto drugačiji mentalni sklop od našeg, ili mentalnog sklopa jednog običnog čovjeka sa dušom koji je shvatio i uvidio da nešto debelo ne štima sa ovim svijetom i životom kojim živimo. Ono što je sasvim sigurno jeste da pravilnom suočavanju sa ovom problematikom nikako neće doprinijeti sticanje bilo kakvih predrasuda ili ispoljavanja nepotrebnih osuda bilo koga. Ovaj problem zahtijeva maksimum našeg zalaganja u vidu usvajanja što više znanja i informacija o tome.
Ali ono što je najbitnije jeste: nemojmo više dozvoliti da nam bilo ko nepotrebno crpi energiju i prouzrokuje bilo koje negativne emocije i njihova ispoljavanja ali s druge strane, dajmo i sve od sebe da se što bolje upoznamo sa ovom važnom problematikom i na taj način pomognemo i nama samima a možda i nekoj osobi da dođe po prvi put u dodir sa ponekim B uticajem, jer na kraju, organski portali trebaju od adamičnih ljudi naučiti kako da postanu kao mi i steknu individualnu dušu a ne da mi, pod uticajem mnogih nevolja ovog materijalnog života, postajemo sve više kao oni. Da li smo spremni za prave C uticaje? Izvor | |
| | | | Tko su organski portali ? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 67 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 67 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|