|
| Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
|
+52anthony Blonde roko Marko77 enisa95 LaJLa Lollipop kala mobile Riječanka saska jasna49 Ketica Zollina Bobby evitaa promaja Bobić Nesreča bađo cassia irko bodomiere nitapita Slatka tajna Rokerka Wind Tea Arwen _plavusa_ Yo DuREx Seth *Mihaela* Niky jaro1968 Ary mala mazica Teioo Kikica ajmeivana Lux Blizanka Stella Slavonac Zlatko king_in_crimson Dreamy_angel vanja boomba DaRkAnGeL Goran 56 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 04.10.08 18:15 | |
| First topic message reminder :
Suknja... |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 07.11.11 15:48 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje | |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 14.11.11 10:14 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da | |
| | | Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 14.11.11 11:36 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis | |
| | | Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 15.11.11 18:40 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve | |
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 18.11.11 9:06 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 18.11.11 17:35 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 18.11.11 17:47 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 18.11.11 17:55 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 18.11.11 19:56 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 19.11.11 17:39 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 19.11.11 21:50 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 17:49 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome | |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 17:55 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 18:06 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 22:23 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 22:33 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka ide | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 22:39 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka ide u _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 22:53 | |
| | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 23:10 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka ide u pm zato _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 23:19 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka ide u pm zato jer | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 23:28 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka ide u pm zato jer nije
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 23:30 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka ide u pm zato jer nije našao
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 23:49 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka ide u pm zato jer nije našao potrebno
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.11.11 23:59 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka ide u pm zato jer nije našao potrebno ipak
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 23.11.11 14:25 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem opet sutra pokušati,možda da krenem sve iz pocetka sada zbog toga što njih ne zelim nije tu, ali zato ja želim da kažeš zašto se tako preseravaš,kad to nije u redu od svih imam nesto posebno ali to je,osjećaj koji me vodi prema boljem, zato krecem odmah da uhvatim vremena za igranje sa svima oko nas najboljima na podijumu koji je tvrd toliko da mislim na to sto cu kasnije obuti kad me zabole noge od silnog plesanja jer sam jako umorna zato idem odmah spavati u tuđi krevet koji skripi samo zbog toga što je neko jako skakao preko njega i polomio daske koje su bile stare i trule zamjena za neke druge bi bile dobre ali nije zbog toga jer sam ja bila zločesta zato ništa nema što bi bilo bolje nego da volis sve one sto su oni koji neznaju o tome ipak pusti sve neka ide u pm zato jer nije našao potrebno ipak ide | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
| |
| | | | Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 159 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 159 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|