Autor/ica | Poruka |
---|
Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 19.07.11 18:11 | |
| Danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 21.07.11 14:31 | |
| Danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 21.07.11 15:11 | |
| Danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.07.11 17:36 | |
| anas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.07.11 17:37 | |
| anas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest | |
|
| |
LaJLa Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 235 Godine : 27 Datum registracije : 22.07.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.07.11 17:49 | |
| anas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.07.11 17:50 | |
| anas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.07.11 17:59 | |
| anas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 23.07.11 12:37 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 23.07.11 17:43 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 23.07.11 20:08 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 25.07.11 9:17 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 25.07.11 16:58 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 25.07.11 17:06 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 26.07.11 7:22 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 26.07.11 17:03 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.07.11 7:14 | |
| | |
|
| |
enisa95 Početnik
Broj postova : 1 Godine : 29 Datum registracije : 27.07.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.07.11 13:59 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.07.11 17:48 | |
| prenesi tekst kompletan pa dodaj rijec danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.07.11 18:50 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 28.07.11 10:46 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 28.07.11 11:21 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 28.07.11 11:59 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo | |
|
| |
Marko77 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 557 Godine : 40 Lokacija : Mrduša Donja Datum registracije : 28.07.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 28.07.11 12:25 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 28.07.11 12:27 | |
| danas je ponedjeljak, a moram do grada zbog obaveza nekih koje moram završiti ili ću odgoditi zbog nekih drugih problema koji su mi prioritet zbog žuljeva moram stati barem danas, mada jako želim ići kod ginekologa ali pica ne želi taj pregled zato cu je odvest tamo bez svojeg znanja koje nikad neću poljuljati kod lekara cekam vec al to mi je malo dosadilo zato idem | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
| |
|
| |
| Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
|