Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 15.01.11 22:22 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 15.01.11 22:27 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 16.01.11 18:01 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 16.01.11 18:18 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek
|
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 18.01.11 17:53 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Zollina Totalno relaxiran
Broj postova : 2229 Godine : 41 Datum registracije : 20.01.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 20.01.11 5:07 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 20.01.11 5:08 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 20.01.11 5:33 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer | |
|
| |
Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 20.01.11 8:56 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 20.01.11 19:04 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 20.01.11 20:58 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 21.01.11 2:59 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 21.01.11 17:22 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ketica Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 21.01.11 17:22 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.01.11 3:22 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.01.11 11:01 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce ako
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.01.11 11:07 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce ako jednom |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.01.11 13:55 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce ako jednom misliš | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.01.11 17:23 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce ako jednom misliš lijepo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Nesreča Totalno relaxiran
Broj postova : 2572 Godine : 34 Datum registracije : 02.11.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.01.11 18:00 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce ako jednom misliš lijepo se | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 31.01.11 2:43 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce ako jednom misliš lijepo se izjasni | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 31.01.11 13:59 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce ako jednom misliš lijepo se izjasni razumljivim |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 31.01.11 17:46 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce ako jednom misliš lijepo se izjasni razumljivim riječima | |
|
| |
jasna49 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 526 Godine : 75 Lokacija : Beograd Datum registracije : 31.01.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 01.02.11 12:33 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 01.02.11 14:57 | |
| Zato što nije bila dovoljno pametna da uzme ono malo sto je zaradila nego uzme i moje iako zna da joj ne želim dati nista sto nevoli. Ipak nije imala pameti da shvati kako ništa ne može promijeniti. Prekasno je spoznala da uvijek može očekivati poštenje jer nije uzalud potrošila svu energiju na muškarce ako jednom misliš lijepo se izjasni razumljivim riječima plivaju nove | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
| |
|
| |
| Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
|