| Antikviteti i stare stvari | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Antikviteti i stare stvari 09.12.08 0:12 | |
| Da li skupljate neke stare predmete, razglednice, slike...?
Ja prikupljam svašta po malo, uglavnom sve vezano za Dubrovnik i okolicu(razglednice, stare fotografije, knjige, stari novac Dubrovačke republike i sl.) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 09.12.08 10:55 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 09.12.08 14:08 | |
| Ja osobno ne,ali imam bliskih osoba koje su lude za starinama... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 10.12.08 22:44 | |
| ja skupljam poštanske markice i kovane novčiće |
|
| |
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 16.12.08 9:23 | |
| Volim stare knjige,ali ih ne skupljam.Ako naletim na neku da mi se svidi kupim si | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 10.04.09 10:08 | |
| nisam bas previse..ali moj brat je lud za time.. ha ha..imam jednu stvar u svojoj primacoj sobi.. ali nesmijem kazat o cemu se radi i kako sam do nje dosla.. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 25.04.09 18:10 | |
| Ne sakupljam nikakve stare stvari. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 04.06.09 14:59 | |
| Ja isto ne skupljam ništa ali sam sva sretna kada nešto pronađem slučajno....pronašla sam dosta starih sitnica najstariji mi je novćić iz 1903 god.....najbolje je što nepiše baš ništa čiji je....niti mogu na netu nešto nači. | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 04.06.09 15:13 | |
| Pronašli smo kada smo tu doselili staru lampu na petrolej ima i ogledalce....izgleda baš super....i tko zna koliko je staro.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 04.06.09 16:10 | |
| kad sam bila mlađa često sam putovala i gdje god sam išla kupovala sam neki važan detalj za to mjesto i tako pravila svoju zbirku, al sada više ne.. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 30.06.09 17:00 | |
| Imao sam nekih jako starih novčića, ali sam ih prilikom selidbe pogubio. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 30.06.09 17:07 | |
| Uzivam u starim satovima nemam ih mnogo jer ih je tesko nabavit | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 30.06.09 17:08 | |
| Ručni ili zidni jaro? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 30.06.09 17:11 | |
| Imam nesto rucni alsumi drazi zidni | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 30.06.09 17:13 | |
| Vidiš, od tih starih stvari i meni su satovi najdraži, kao i pojedini dijelovi namještaja; najviše ormari, stolovi i stolice. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 30.06.09 17:17 | |
| satovi ja ali ostalo je sve preveliko | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 30.06.09 17:23 | |
| Imaš pravo jaro. : Veliko, skupo i zauzima puno prostora. Teško je i uskladiti stari i novi namještaj. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari 08.07.10 20:18 | |
| Ja obožavam stare stvari... najviše patim na knjige imam knjigu iz čini mi se 1875 godine.. ne mogu je sad naći da provjerim.. imam zbilja hrpu knjiga. čovjek bi pomislio da sam ovisna o njima Često idem na Hrelić, Zagrebački buvljak i ispod svog tog smeća nailazim na blago imam prekrasne setove za kavu/ćaj... da patim na lijep porculan a što se tiće starog namještaja .. jednostavno on ima dušu svaka vitica, svaki uzezbaren list, svaka školjka... moderni namještaj nema ali ne posjedujem ni jedan takav komad.. samo neku imitaciju u obliku kauča ako ništa bar se kraljevski osjećam dok dremuckam na njemu želja mi je kupiti pravi antiktni stol za pisanje kad to nabavim... uf romani će letjeti ako ništa sama ta starina će me nadahnuti | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Antikviteti i stare stvari | |
| |
|
| |
| Antikviteti i stare stvari | |
|