|
| Da li imate dovoljno prostora za sebe? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Da li imate dovoljno prostora za sebe? 18.06.10 9:49 | |
| imate li dovoljno ''prostora'' za sebe? da se tijekom dana odvojite od svih, od svakodnevice i prepustite samima sebi? imate li dovoljno ''prostora'' ili osjećate da ste zarobljeni? da vam ponekad fali zraka? slobode? da ponekad falite samome sebi? |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Da li imate dovoljno prostora za sebe? 18.06.10 14:27 | |
| Nekada prije dok je malecka bila mala strašno mi je falilo tj trebalo moje vrijeme. Mi same takoreći..ona mala..sve vrijeme stalno te treba. Grozno. Bilo mi je puna kapa nekada i dolazilo mi je da se spakujem da me nema dan dva. I onda kada bi on našao vremena da bude s njom da se mogu u miru srediti napuniti baterije..zafalila bi mi za pola sata Valjda tijelo i mozak kada su pod pritiskom ni nemožeš otpustiti kočnice u poa sata dva. Sada kako je malo odrasla..sada imam slobodnog vremena i preporodila sam se. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li imate dovoljno prostora za sebe? 18.06.10 14:31 | |
| je, hrvatski narodni preporod šalim se. ja nekad imam osjećaj da mi fali ''prostora'' |
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Da li imate dovoljno prostora za sebe? 27.06.10 20:41 | |
| Srecom, imam a i potrebno mi je
Zadnja promjena: len; 07.07.10 13:42; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Da li imate dovoljno prostora za sebe? 27.06.10 20:46 | |
| Odvojim u svakom danu barem pola sata vremena da se posvetim sebi na bilo koji način da se opustim , da li je to vožnja, čitanje, šetnja uz more, ili glazba i ples nebitno..ima toliko stvari koje me opuštaju i to pokušavam u svakom danu sebi dopustiti , napraviti vremena za sebe. Time hranim unutarnji dio sebe, i kada napunim ''baterije'' idemo opet..... | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Da li imate dovoljno prostora za sebe? 27.06.10 23:26 | |
| Uvek pronadjem vremena i prostora za sebe,drugacije ne mogu da funkcionisem.Taman da je oko mene sto ljudi,ja cu nacin da ostanem sama sa sobom. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Da li imate dovoljno prostora za sebe? 13.10.10 9:34 | |
| nadem uvijek malo vremena za sebe ..za svoje misli ..za nesto sto me cini radosnom ..znam napraviti za sebe prostor ..ali ipak i pored svega nekad se osjecam zarobljeno i nemam dovoljno zraka oko sebe... mislim da su dva pojma ovo o cemu pisete..tj da nalazite vremena za sebe i da li se osjecate nekad zarobljeno ..barem ja to tako vidim..svi nalazite vremena i punite baterije ..ali da li se i pored toga nekad osjecate zarobljeno ... - Citat :
- imate li dovoljno ''prostora'' ili osjećate da ste zarobljeni? da vam ponekad fali zraka? slobode?
da ponekad falite samome sebi? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li imate dovoljno prostora za sebe? | |
| |
| | | | Da li imate dovoljno prostora za sebe? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 372 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 372 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|