Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE!

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! Empty
PostajNaslov: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE!   Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! I_icon_minitime18.06.10 9:33

Zapisujete li i vi tijekom dana informacije na malim papirićima koje kasnije ne možete pronaći? Držite fotke i razglednice u ladicama? Jedan od razloga je možda i činjenica da nemate praktično i oku ugodno mjesto na kojem biste ih čuvali. A zašto ne biste uz našu pomoć sami napravili originalnu memo ploču?
Klizna vrata
Pred vama je prijedlog koji je možda malo zahtjevniji za izradu ali je zato efekt odličan! Postoji li u vašem prostoru dio zida koji biste željeli sakriti poput kutije za struju ili nešto sl., u strop i u pod montirajte obične vodilice za 2 panela od tanke šperploče. U hobby trgovinama nabavite premaz za školsku ploču i u 2 sloja obojite jedan panel. Ovo je odličan štos za klince, satima će se igrati kredama i uživati. Drugi panel po želji obojite i koristite ga kako biste na njemu pomoću ukrasnih pribadača držali omiljene recepte, slikice, razglednice i porukice.

Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! Imcao9yj3t
Dm za 5

_______________________________________________________________________________________

Super ideja Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 477390 I tako mi je kuća prepuna njegovih papirića. Kad god što muž upiše samo stavi negdje i kaže.." nediraj to jer češ zaboraviti gdje si stavila" Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 12363
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE!   Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! I_icon_minitime14.09.10 9:46

MAGNETNA PLOČA ZA PORUKE

Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 7magneticoprimjer-500

Izbjegnite čavliće ili kukice! Pomoću Marabu-Magnetico boje, svaka površina lako se pretvara u magnetnu. Odličan medij za izradu planera ili ploča za poruke.
Marabu-Magnetico je boja za podlogu izrađena na vodenoj bazi i lako se nanosi na sve glatke površine poput drveta, plastike, kartona itd. Magnetico se nanosi kao podloga koju potom prekrivate bilo kojom Marabu akrilnom bojom.

Osim magnetne boje trebat će vam još:

- slikarsko platno željene veličine
(ili drvena ploča)
- papirnata zaštitna traka
- spužvasti valjak za bojenje
- akrilne boje u željenim nijansama
- magnetići

Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 1magneticotafelfarbe

Spužvastim valjkom nanesite magnetnu boju preko cijele površine. Preporučuje se nanijeti tri sloja i to u različitim smjerovima nanošenja. Što više slojeva nanesete to će biti veća magnetna privlačnost.

Pustite sušiti najmanje 24 sata, a nakon toga podlogu možete prebojiti bilo kojom akrilnom bojom.
Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 2radmagnetico
Prvo cijelu površinu obijite narančastim akrilom u dva sloja. Pustite da se dobro osuši.

Pruge koje želite zadržati narančastima zaštitite papirnatom tapetarskom trakom. Obojite ostalo zelenom bojom, pa kad se sve posuši odlijepite trake.

Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 4radmagneticobojanje

Na kraju naslikajte motiv koji želite.

kad ploču za poruke objesite na zid, naslonite magnetiće koji će vam uvijek biti pri ruci za ostavljanje raznih papirića i poruka

.Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 5radmagneticocrtanje
http://www.hobbyart-chemaco.hr/default.asp?IDCat=28&IDArt=396
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE!   Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! I_icon_minitime14.09.10 12:59

e ovo mi je super, baš mi se sviđa danse
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE!   Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! I_icon_minitime14.09.10 17:40

Magnetnu boju ja nikad nisam čula za nju..ni nezam da se to može kupiti..evo nešto novo sam naučila i ja..ja kontam da je to metalna ploča Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE!   Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! I_icon_minitime14.09.10 17:56

Oduševljavaju me tako praktične, tako jednostavne a tako rijetke ideje bravo bravo bravo
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE!   Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! I_icon_minitime14.09.10 18:38

Ja keljim poruke po frižideru Laughing
Nemam kuda ubacit magnetnu ploću... dobar meni i frižider Laughing
a i malo mi je to prešareno sve skupa...nije me nešto posebno oduševilo Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE!   Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Matična ploča
» Fotografija na zidu - O.K., ali velikog formata!
» Ručkice – ukras namještaja
» Dječji podsjetnik roditeljima
» Dječji podsjetnik roditeljima