|
| Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 18.06.10 9:33 | |
| Zapisujete li i vi tijekom dana informacije na malim papirićima koje kasnije ne možete pronaći? Držite fotke i razglednice u ladicama? Jedan od razloga je možda i činjenica da nemate praktično i oku ugodno mjesto na kojem biste ih čuvali. A zašto ne biste uz našu pomoć sami napravili originalnu memo ploču? Klizna vrata
Pred vama je prijedlog koji je možda malo zahtjevniji za izradu ali je zato efekt odličan! Postoji li u vašem prostoru dio zida koji biste željeli sakriti poput kutije za struju ili nešto sl., u strop i u pod montirajte obične vodilice za 2 panela od tanke šperploče. U hobby trgovinama nabavite premaz za školsku ploču i u 2 sloja obojite jedan panel. Ovo je odličan štos za klince, satima će se igrati kredama i uživati. Drugi panel po želji obojite i koristite ga kako biste na njemu pomoću ukrasnih pribadača držali omiljene recepte, slikice, razglednice i porukice. Dm za 5 _______________________________________________________________________________________ Super ideja I tako mi je kuća prepuna njegovih papirića. Kad god što muž upiše samo stavi negdje i kaže.." nediraj to jer češ zaboraviti gdje si stavila" | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 14.09.10 9:46 | |
| MAGNETNA PLOČA ZA PORUKE Izbjegnite čavliće ili kukice! Pomoću Marabu-Magnetico boje, svaka površina lako se pretvara u magnetnu. Odličan medij za izradu planera ili ploča za poruke. Marabu-Magnetico je boja za podlogu izrađena na vodenoj bazi i lako se nanosi na sve glatke površine poput drveta, plastike, kartona itd. Magnetico se nanosi kao podloga koju potom prekrivate bilo kojom Marabu akrilnom bojom. Osim magnetne boje trebat će vam još: - slikarsko platno željene veličine (ili drvena ploča) - papirnata zaštitna traka - spužvasti valjak za bojenje - akrilne boje u željenim nijansama - magnetići Spužvastim valjkom nanesite magnetnu boju preko cijele površine. Preporučuje se nanijeti tri sloja i to u različitim smjerovima nanošenja. Što više slojeva nanesete to će biti veća magnetna privlačnost. Pustite sušiti najmanje 24 sata, a nakon toga podlogu možete prebojiti bilo kojom akrilnom bojom. Prvo cijelu površinu obijite narančastim akrilom u dva sloja. Pustite da se dobro osuši. Pruge koje želite zadržati narančastima zaštitite papirnatom tapetarskom trakom. Obojite ostalo zelenom bojom, pa kad se sve posuši odlijepite trake. Na kraju naslikajte motiv koji želite. kad ploču za poruke objesite na zid, naslonite magnetiće koji će vam uvijek biti pri ruci za ostavljanje raznih papirića i poruka . http://www.hobbyart-chemaco.hr/default.asp?IDCat=28&IDArt=396 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 14.09.10 12:59 | |
| e ovo mi je super, baš mi se sviđa |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 14.09.10 17:40 | |
| Magnetnu boju ja nikad nisam čula za nju..ni nezam da se to može kupiti..evo nešto novo sam naučila i ja..ja kontam da je to metalna ploča | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 14.09.10 17:56 | |
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! 14.09.10 18:38 | |
| Ja keljim poruke po frižideru Nemam kuda ubacit magnetnu ploću... dobar meni i frižider a i malo mi je to prešareno sve skupa...nije me nešto posebno oduševilo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! | |
| |
| | | | Memo ploča: podsjetnik ili ukras na zidu? - OBOJE! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 258 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 258 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|