Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku

Go down 
5 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 Empty
PostajNaslov: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime17.06.10 9:33

First topic message reminder :

POGLEDAJTE VIDEO - Mislimo da su ljudi okrutni, međutim ni životinjski svijet nije daleko. Kako biste se osjećali kada bi vam netko radio ono što čimpanza radi nesretnoj žabi?
Naime, napaljena čimpanza u zoološkom vrtu u Honoluluu snimljena je kako koristi žabu kao seksualnu igračku. Ovaj nevjerojatni video prikazuje čimpanzu koja pokušava otvoriti usta žabe, te zatim u njih umetnuti penis, u čemu i uspijeva.

_metro.hr________________________________________________________________________________________

Ja sam šok. Životinja taj majmun.. nemam komentara na nju..ali ove luđovine sastrane što se smiju i još se čuju dječji glasovi..katastrofa. Meni to niti najmanje nije bilo smiješno Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 486573 . Jadna žabica. Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 41367
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime18.06.10 10:03

mislim Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 12363 , zao mi zabe stvarno..ali Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 73820

ne..ne stavrno mi je zao...ali Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 73820 Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 73820 Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 73820

ne mogu doc sebi Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 Kopfschuettel Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 12363 Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 12363 Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime18.06.10 14:50

ja cijelu noć plakala zbog jadne lijepe žabe looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime18.06.10 14:51

oobrišii suuuzee dragaaa.. cerekalo:
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime21.06.10 14:47

danas mi na um pala zaba ...ne znam da li mi je zao zabe ili mi je drago zbog majmuna ..nikako da skontam ... Laughing Laughing

Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime21.06.10 14:48

looool looool

lijepo sjedni i skoncentriraj se looool

ili u ordinaciju, možda ti Tornado pomogne looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime21.06.10 14:49

Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime21.06.10 14:51

hmmm kume da li sam slucaj za tebe Laughing ja nekako draze mi da majmun bude sretan veseli veseli kad se lijepo snasao Laughing

Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime21.06.10 14:52

looool looool

znači više voliš majmune? looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime21.06.10 14:55

moraćemo da se ipak konsultujem sa specijalistima iz Londona...problem šimpanze i žabe je stavrno komplexan.. Laughing
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog
Broj postova : 3308
Godine : 114
Datum registracije : 12.02.2010

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime21.06.10 16:46

Zasu! Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 237776
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime21.06.10 17:33

jel se meni cini ili zaba nije ni ziva vise bila Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 648851 Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 12363 , mislim sreca njena onda
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime24.09.10 10:18

Cass evo ti žaba..bemti žabu..prostakuša žaba looool
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku   Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku - Page 2 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Čimpanza koristi žabu kao seksualnu igračku
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Vozačica autobusa dobila otkaz jer nije htjela pregaziti žabu
» Žene osjećaju seksualnu privlačnost prema drugim ženama
» Kako se koristi bankomat :o))))
» Ima li koristi od globalnog zatopljenja?
» 2,9 milijardi ljudi koristi internet