|
| Estetske operacije | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Estetske operacije 06.12.08 18:22 | |
| Što mislite o estetskim operacijama i da li biste im se ikad podvrgnuli? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Estetske operacije 06.12.08 18:30 | |
| Ne bih. Jedino da moram iz zdravstvenih razloga. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Estetske operacije 06.12.08 18:31 | |
| Mislim da plastična kirurgija može biti negativna i pozitivna. Negativna je u onom slučaju kad ljudi postaju opsesivni svojim izgledom i pretjeruju u plastičim operacijama. Npr. Michael Jackson Pozitivna može biti u slučajevima kada nadoknađuje ljudima ili popravlja štetu koja se dogodila zbog nesreće, bolesti i sl.
Zadnja promjena: tana; 08.12.08 13:32; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Estetske operacije 06.12.08 20:11 | |
| Nemam ništa protiv estetske kirurgije,da mi nešta smeta riješila bih to bez beda. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Estetske operacije 08.12.08 1:38 | |
| nemam nish protiv toga, al meni se to lično ne dopada i nikad se ne bi tome podvrgnula.. ko oće nek izvoli!!! |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Estetske operacije 12.02.09 18:47 | |
| Ne bih išla popravljati nešto što stvarno nije oštećeno, recimo kakva veća nepravilnost zbog ožiljka, uistinu jako dug nos ili klempave uši a la slonić Tonić. Tada bi mi zahvat pomogao da se osjećam bolje, ako ne i dobro. No problem je obično u psihi, kad se čovjek ne poštuje dovoljno, a problem misli riješiti zahvatom na svom tijelu. To se najbolje vidi ako se prati takvog pacijenta - nakon zahvata osjećat će se super, a zatim će svoje nezadovoljstvo sve više projecirati na neki drugi dio tijela što će ga opet dovesti na kirurški stol i tako možda i više puta. Mislim da bi liječnici to morali prepoznati i poslati pacijentra na neku psihoterapiju koja bi mu ojačala samopouzdanje, pa onda ako i dalje biude želio operaciju, da ga operiraju. Eto što su napravili od prekrasnog mladića (ja ga se sjećam dok još nije bio unakažen) - ČLANAK | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Estetske operacije 20.05.09 21:33 | |
| nisam protiv estetske kirurgije
za sada na sebi ništa nebi mjenjala, al jednog dana ko zna i otišla bi bez beda | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Estetske operacije 21.05.09 21:38 | |
| Šta mislim pa ništa ekstra,i one kao i sve u životu ima svoje mane i prednosti pa ko voli nek izvoli,nemam ništa protiv njih,malo bi bezveze neki ekstremni slučajevi koji iz gluposti idu ali i to je stvar osobe i mišljenja,ja se osobno ne bih podvrgla njima jedino iz zdrastvenih razloga bi,a sad da za 20 g idem na zatezanje lica ili ne znam ti ni ja šta kao pomlađivanje ma nikako ne. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Estetske operacije 03.08.09 17:41 | |
| Trenutno ništa na svom tijelu ne bi podvrgnuo estetskoj operaciji, osim kad bi doživio neku nesreću ili nešto što bi mi oštetilo tijelo, onda bi, to bi me jedino natjeralo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Estetske operacije 03.08.09 17:42 | |
| Bila sam na dvije estetske operacije...na korekciji ožiljka na vratu...ništa posebno.... I sad su mi ponovno napravili ožiljak... | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Estetske operacije 03.08.09 17:43 | |
| Bemu, nadam se da ožiljaka više neće biti draga Ary! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Estetske operacije 03.08.09 17:45 | |
| Hvala i ja se nadam... ma dobro je...sad me ti ožiljci više ne diraju ...kome se ne sviđa ne mora gledat... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Estetske operacije 03.08.09 17:46 | |
| |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Estetske operacije | |
| |
| | | | Estetske operacije | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 455 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 455 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|