Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Karijera i(li) obitelj?

Go down 
+9
Tea
just_me
Kikica
Blizanka
Lux
D_DoLL
Lajka
DaRkAnGeL
vanja
13 posters
Autor/icaPoruka
vanja
Zagrijao tipkovnicu
vanja

Female
Pisces Snake
Broj postova : 185
Godine : 35
Datum registracije : 12.10.2008

Karijera i(li) obitelj? Empty
PostajNaslov: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime06.12.08 18:09

Da li je moguće istovremeno uspjeti u jednom i drugom ili moramo birati između karijere i obitelji?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime06.12.08 18:13

Sve je moguće ako to dovoljno jako želiš.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime06.12.08 18:20

Oboje je moguće, jedino mora postojati volja da oboje ostvariš.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime06.12.08 20:16

Moguće je oboje...
[Vrh] Go down
DaRkAnGeL
Zagrijao tipkovnicu
DaRkAnGeL

Female
Scorpio Buffalo
Broj postova : 561
Godine : 39
Datum registracije : 07.10.2008

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime07.12.08 20:23

u svakom slučaju moguće je oboje ali naravno uz punotruda i podršku obitelji
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime08.12.08 1:02

moguća je naša želja i trud da to oboje zajedno funkcioniše.. Smile
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female
Broj postova : 719
Datum registracije : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime08.12.08 16:43

Naravno da možeš,ni ne planiram se udavati dok ne ostvarim neke svoje ciljeve u životu.
Nisam luda udati se sada pa da si ni za kruh nemam.To nikako,želim uspjeti u životu i zato se trudim da nešto i ostvarim i da danas sutra normalno živim a ne da nemam ni prebijene kune,čemu srljati i imati obitelj a nemaš od čega živjeti????
Prvo trebam ostvariti ono što sam si zacrtala a kasnije lako onda za obitelj.
[Vrh] Go down
D_DoLL
Zagrijao tipkovnicu
D_DoLL

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 356
Godine : 35
Datum registracije : 18.11.2008

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime18.12.08 11:27

Čak i da nije moguće oboje, uvijek bih radije odabrala obitelj. Poslove možeš mijenjati, no obitelj ne. I zato bismo se svi trebali malo više posvetiti najdražima.
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 1417
Godine : 59
Datum registracije : 03.02.2009

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime24.02.09 12:33

Poznajem ženu, dvije godine je starija od mene, zgodna, uvijek zrihtana, ima petero djece, nedavno je doktorirala. Dakle, nije nemoguće. Pitanje je samo koje kriterije mi sebi postavljamo i što smatramo uspjehom u karijeri, jer doktorat sam po sebi to nije. Najvažnije je stvari uskladiti tako da nitko ne bude zakinut, ni obitelj, ni žena ko0ja je njen sastavni i bitan dio.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime24.02.09 13:38

Može se i jedno i drugo......sve je moguće ako zaista želiš i ako se potrudiš da to i ostvariš.............
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime25.02.09 9:38

sve je moguće
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime25.02.09 10:48

sve se moze kad se hoce, ako imas podrsku porodice, i bracnog partnera. Imam prijateljicu koja ima cetvero djece, doktorica je, ima ispred imena mr, sci, dr internista-spec kardiolog, ali sve stigne,i oko djece,sprema jako dobre kolace, cak imamo vremena i za izac...ona mi je uvijek bila primjer kad mislim da necu moc sve stic...

Karijera i(li) obitelj? Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime21.03.09 9:40

naravno..karijera...
obitelj..neka slobodno malo priceka...
grhug
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime05.01.10 17:01

Jedina karijera mi je za sada obitelj..
Divim se onim mama koje su na oba plana uspješne.. Karijera i(li) obitelj? 477390
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime05.01.10 17:16

Obitelj mi je definitivno na prvom mjestu...
Ako uspijem pomiriti i posao i obitelj, može,a li ako to ne uspijevam bez razmišljanja ću dati otkaz ili promijeniti posao kako bih se mogla dovoljno posvetiti obitelji...
[Vrh] Go down
just_me
Početnik
Početnik
just_me

Taurus Tiger
Broj postova : 35
Godine : 38
Datum registracije : 07.01.2010

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime07.01.10 10:31

dakako da je moguće...uz trud,želju i veoma dobru organizaciju Karijera i(li) obitelj? 576412
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime09.01.10 19:16

Imaš pravo, najvažnija je dobra organizacija bravo

Masa žena ne uspjeva u karijeri jer dozvoli obitelji da previše traže od nje.

Kad se i djeca i muž naviknu na potreban ritam, kad svatko malo pridonese i pripomogne oko kućanstva, barem pospremanjem svojih stvari (djeca) u konačnici još ostane i vremena za igru...

Istovremeno takva djeca koja od najranijeg djetinjstva znaju da postoje obaveze kasnije u životu bivaju bolja i uspješnija...

Kao što je napisao netko na prethodnoj stranici, divim se ženama koje uspjevaju oboje pomiriti...
[Vrh] Go down
Tea
Zagrijao tipkovnicu
Tea

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 758
Godine : 54
Datum registracije : 01.11.2009

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime09.01.10 19:50

Obitelj mi je na prvom mjestu.Ali,sve je stvar dobre organizacije i dobrog psihičkog sklopa.Biti zadovoljan na poslu ,dolaziš i zadovoljan kući,sve skupa je dobro.
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime12.01.10 22:34

Nikad ne moze biti isto al ako s mora birati porodica je na prvom mestu...

Jer samo ako zivis u harmonichnoj, srecnoj i sloznoj porodici mozes biti uspesna i na poslu...

Samo uspeh na poslu nije potpuna sreca...uvek ostaje praznina...
[Vrh] Go down
Dragance
Totalno relaxiran
Dragance

Female
Scorpio Buffalo
Broj postova : 1556
Godine : 39
Datum registracije : 04.06.2010

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime10.06.10 9:17

Moguce je oboje,ali ako bi bila u situaciji da moram birati,odlucila bi se za obitelj.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime10.06.10 9:29

nastojim i jedno i drugo. bome se trudim looool
ali u slučaju da bi morala birati, obitelj je broj jedan
ništa mi na svijetu nije važnije od kćerkice
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime23.11.10 20:19

Ne znam ko moze izabrati izmedu karijere i djece ..karijeru

Karijera i(li) obitelj? Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime18.12.10 16:11

dok sam radila često put nisam imala mogucnost izbora...al sam se trudila da moja obitelj nikad ne bude zakinuta ..nisam uvjek uspivala
[Vrh] Go down
enigma_
Zagrijao tipkovnicu
enigma_

Leo Monkey
Broj postova : 119
Godine : 56
Datum registracije : 02.02.2011

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime02.02.11 21:16

Oduvek sam se divila zenama koje imaju zdravu porodicu, a nisu zapostavile karijeru. Mislim da imaju dobro podrsku, plus umeju da se organizuju.

Nema tu biranja jedno ili drugo, na prvom mestu su deca...

[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 4357
Godine : 34
Datum registracije : 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime02.02.11 21:36

obitelj mi je najvažnija ali da bi imala ta ista obitelj što jesti i ja ću morat ić ganjat karijeru Laughing
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Karijera i(li) obitelj?   Karijera i(li) obitelj? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Karijera i(li) obitelj?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» U oktobru prvi regionalni Virtualni dan karijera i znanja
» Obitelj labuda
» Čisti dom – zdrava obitelj
» Papercraft – zabava za cijelu obitelj
» Obitelj u 52 tjedna posjetila 52 zoološka vrta