| Karijera i(li) obitelj? | |
|
+9Tea just_me Kikica Blizanka Lux D_DoLL Lajka DaRkAnGeL vanja 13 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Karijera i(li) obitelj? 06.12.08 18:09 | |
| Da li je moguće istovremeno uspjeti u jednom i drugom ili moramo birati između karijere i obitelji? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 06.12.08 18:13 | |
| Sve je moguće ako to dovoljno jako želiš. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 06.12.08 18:20 | |
| Oboje je moguće, jedino mora postojati volja da oboje ostvariš. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 06.12.08 20:16 | |
| |
|
| |
DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 07.12.08 20:23 | |
| u svakom slučaju moguće je oboje ali naravno uz punotruda i podršku obitelji | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 08.12.08 1:02 | |
| moguća je naša želja i trud da to oboje zajedno funkcioniše.. |
|
| |
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 08.12.08 16:43 | |
| Naravno da možeš,ni ne planiram se udavati dok ne ostvarim neke svoje ciljeve u životu. Nisam luda udati se sada pa da si ni za kruh nemam.To nikako,želim uspjeti u životu i zato se trudim da nešto i ostvarim i da danas sutra normalno živim a ne da nemam ni prebijene kune,čemu srljati i imati obitelj a nemaš od čega živjeti???? Prvo trebam ostvariti ono što sam si zacrtala a kasnije lako onda za obitelj. | |
|
| |
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 18.12.08 11:27 | |
| Čak i da nije moguće oboje, uvijek bih radije odabrala obitelj. Poslove možeš mijenjati, no obitelj ne. I zato bismo se svi trebali malo više posvetiti najdražima. | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 24.02.09 12:33 | |
| Poznajem ženu, dvije godine je starija od mene, zgodna, uvijek zrihtana, ima petero djece, nedavno je doktorirala. Dakle, nije nemoguće. Pitanje je samo koje kriterije mi sebi postavljamo i što smatramo uspjehom u karijeri, jer doktorat sam po sebi to nije. Najvažnije je stvari uskladiti tako da nitko ne bude zakinut, ni obitelj, ni žena ko0ja je njen sastavni i bitan dio. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 24.02.09 13:38 | |
| Može se i jedno i drugo......sve je moguće ako zaista želiš i ako se potrudiš da to i ostvariš............. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 25.02.09 9:38 | |
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 25.02.09 10:48 | |
| sve se moze kad se hoce, ako imas podrsku porodice, i bracnog partnera. Imam prijateljicu koja ima cetvero djece, doktorica je, ima ispred imena mr, sci, dr internista-spec kardiolog, ali sve stigne,i oko djece,sprema jako dobre kolace, cak imamo vremena i za izac...ona mi je uvijek bila primjer kad mislim da necu moc sve stic... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 05.01.10 17:01 | |
| Jedina karijera mi je za sada obitelj.. Divim se onim mama koje su na oba plana uspješne.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 05.01.10 17:16 | |
| Obitelj mi je definitivno na prvom mjestu... Ako uspijem pomiriti i posao i obitelj, može,a li ako to ne uspijevam bez razmišljanja ću dati otkaz ili promijeniti posao kako bih se mogla dovoljno posvetiti obitelji... |
|
| |
just_me Početnik
Broj postova : 35 Godine : 38 Datum registracije : 07.01.2010
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 07.01.10 10:31 | |
| dakako da je moguće...uz trud,želju i veoma dobru organizaciju | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 09.01.10 19:16 | |
| Imaš pravo, najvažnija je dobra organizacija Masa žena ne uspjeva u karijeri jer dozvoli obitelji da previše traže od nje. Kad se i djeca i muž naviknu na potreban ritam, kad svatko malo pridonese i pripomogne oko kućanstva, barem pospremanjem svojih stvari (djeca) u konačnici još ostane i vremena za igru... Istovremeno takva djeca koja od najranijeg djetinjstva znaju da postoje obaveze kasnije u životu bivaju bolja i uspješnija... Kao što je napisao netko na prethodnoj stranici, divim se ženama koje uspjevaju oboje pomiriti... |
|
| |
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 09.01.10 19:50 | |
| Obitelj mi je na prvom mjestu.Ali,sve je stvar dobre organizacije i dobrog psihičkog sklopa.Biti zadovoljan na poslu ,dolaziš i zadovoljan kući,sve skupa je dobro. | |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 12.01.10 22:34 | |
| Nikad ne moze biti isto al ako s mora birati porodica je na prvom mestu...
Jer samo ako zivis u harmonichnoj, srecnoj i sloznoj porodici mozes biti uspesna i na poslu...
Samo uspeh na poslu nije potpuna sreca...uvek ostaje praznina... | |
|
| |
Dragance Totalno relaxiran
Broj postova : 1556 Godine : 39 Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 10.06.10 9:17 | |
| Moguce je oboje,ali ako bi bila u situaciji da moram birati,odlucila bi se za obitelj. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 10.06.10 9:29 | |
| nastojim i jedno i drugo. bome se trudim ali u slučaju da bi morala birati, obitelj je broj jedan ništa mi na svijetu nije važnije od kćerkice |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 23.11.10 20:19 | |
| Ne znam ko moze izabrati izmedu karijere i djece ..karijeru _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 18.12.10 16:11 | |
| dok sam radila često put nisam imala mogucnost izbora...al sam se trudila da moja obitelj nikad ne bude zakinuta ..nisam uvjek uspivala |
|
| |
enigma_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 119 Godine : 56 Datum registracije : 02.02.2011
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 02.02.11 21:16 | |
| Oduvek sam se divila zenama koje imaju zdravu porodicu, a nisu zapostavile karijeru. Mislim da imaju dobro podrsku, plus umeju da se organizuju. Nema tu biranja jedno ili drugo, na prvom mestu su deca... | |
|
| |
Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? 02.02.11 21:36 | |
| obitelj mi je najvažnija ali da bi imala ta ista obitelj što jesti i ja ću morat ić ganjat karijeru | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karijera i(li) obitelj? | |
| |
|
| |
| Karijera i(li) obitelj? | |
|