|
| Pipkanje, šlatanje, stiskanje... | |
|
+7Rokerka Teioo Blizanka Slavonac DaRkAnGeL Goran vanja 11 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 06.12.08 17:42 | |
| Jeste li doživjele da vas netko zlostavlja u gužvi tramvaja ili nekom sličnom prostoru pipkajući vas i neugodno se gurajući uz vas? Kako reagirati u toj situaciji? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 06.12.08 17:43 | |
| Jesam ...pristojno sam ga zamolila da makne ruku dovoljno glasno da ostalu putnici čuju. Izašao je na idućoj stanici. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 06.12.08 20:27 | |
| Milion puta doživila doslovno ovako reagirala to je tako jadan i očajan potez lika da se zgrozim nad tim,šamar uvijek dobije od mene. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 07.12.08 0:11 | |
| Ti bolesnici koji pipkaju žene uokolo su jadnici koji si ne mogu nikoga naći da bude s njima pa tako liječe svoje frustracija! Žene, ne dajte se, odmah zviz šamarčinu takvima! :prostak: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 07.12.08 20:19 | |
| dogodilo mi se to par puta jednom sam skoro ruku prebila a na druge sam se izvikala tak da su pocrvenili i izišli na sljedećoj stanici | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 08.12.08 1:15 | |
| ja nisam doživjela u tranvaju, al jesam u jednom parku dok sam čekala frendicu.. lik je došao, uhvatio me za dupe, i stao pored mene počevši prosipati neke jadne spike.. ja sam samo pobjegla i nazvala frendicu da joj kažem da je čekam na drugom mjestu.. al kad bi baš bilo u nekom malenom prostoru, ili autobusu potražila bi da sjednem kod nekog i da pričam s tom osobom, ne bi li glupi napasnik prestao da me pipka i gleda.. mislim da bi to upalilo.. |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 12.01.09 13:02 | |
| Mislim da je sve to najaktualnije kod tinejđera, oni jednostavno ne mogu odoljeti da ne pipkaju s vremena na vrijeme zgođušne curice sa razvijenim oblinama, kasnije si nađeš neku koju ćeš pipkati kad poželiš i to je to. :P Odrasli koji su skloni pipkanju i šlatanju sigurno boluju od nekog poremećaja, nema drugog objašnjenja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 15.01.09 13:11 | |
| ja šlatam starije gospođe u autobusu, nikad se ne žale, samo se veselo nasmiješe | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 07.07.09 18:24 | |
| uzas ...najgora su ona stara gospoda sa kravatama i odjelima ...vrlo malo je omladine _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 07.07.09 18:26 | |
| Jel te šlataju Blizanko? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 07.07.09 18:37 | |
| ma narocito ljeti... ne mozes se vise ni svadat ..jer se svi prave ludi ...ono u stilu pa sta vam je....nego samo izadi i idi ili pjeske ili cekaj drugi tramvaj _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 14.08.09 2:51 | |
| meni ne u tramvaju il parku il tako nešto nego dečki u razredu -.- malo hormoni podivljaju i op za dupe takvi ne prođu bez šamarčine : jednom su se počele svađat kak se treba šlatat...a ja sam im bila pokusni kunić...ma marš i zviz šamarčina : | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 03.08.10 5:21 | |
| Desilo mi se jednom...ali nešto se nisam baš bunila posto je bio dečko...uh! Al da je neki deda, kontam da bi se drala na njega ko niko..! Sve to treba na kolac... | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 03.08.10 11:52 | |
| Doživjeh... stala sam mu na nogu što sam jače mogla izašla van i dočekala novi tramvaj perverznjaci... još mi je jedan prišao kao 16-godišnjakinji na kolodvoru i odjednom me uhvatio za ruku s nekim govorom kako imam lijepe rukavice i da li možda lakiram nokte jer on voli lakirane nokte e to je bilo stravično... | |
| | | mia Početnik
Broj postova : 23 Godine : 32 Datum registracije : 15.08.2010
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 15.08.10 16:35 | |
| Jednom jedan pedofil u autobusu, dala sam mu šamarčinu!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 11.07.15 14:55 | |
| |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 25.09.15 22:44 | |
| ne bavim se time, mada su mene pipkale davno dok sam se busom vozio, štipnu pa zbrišu... valjda što sam ih poprijeko gledao... a, čujte, tad sam bio ozbiljan... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 23.11.16 15:56 | |
| sjetih se jednom davno je to bilo,kad sam pokupila dvije djevojke s posla i vozila doma ja i još jedan tip,kako je već bilo kasno otvorile se razne teme,u jednom trenutku sjećam se da sam ulovila jednu curu za koljeno onako slučajno uz priču, i pogleda u nju ona oči otvorila širom pa uze moju ruku sa svoga koljena i maknula ju,ja ništa nisam mislila loše niti sam gledala cure niti me zanimalo nego onako slučajno uz priču i smjeh |
| | | el_comandante Početnik
Broj postova : 6 Godine : 60 Datum registracije : 09.04.2016
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... 20.12.16 16:30 | |
| [quote="vanja"]Jeste li doživjele da vas netko zlostavlja u gužvi tramvaja ili nekom sličnom prostoru pipkajući vas i neugodno se gurajući uz vas? Kako reagirati u toj situaciji? [/quote ne. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pipkanje, šlatanje, stiskanje... | |
| |
| | | | Pipkanje, šlatanje, stiskanje... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 504 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 504 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|