|
| Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima 04.06.10 12:19 | |
| Žena je rekla: Glavobolje su mi nalik na migrenu. Gdje je uzrok?
Odgovor: Otklonite prezir prema muškarcima.
Objašnjenje:
Vaša podsvjesna agresivnost prema muškarcima se manifestira mimo vaše volje. Jednostavno, strah da se ne izgubi voljena osoba, ako je stalan - to je već agresivnost prema toj osobi.
Vaša baka u četvrtom koljenu, doživjela je veliku ljubav i nije mogla prihvatiti njeno ponižavanje, omrznuvši pri tome osobu preko koje joj je bilo dodijeljeno očišćenje, omrzla je samu sebe. Ona je ubijala ljubav u duši muškarca, a istovremeno i u svojoj duši.
Žene u vašem rodu imaju tendenciju da obožavaju voljenog čovjeka, zatim da ga mrze, pa da mrze sebe. Što je dublji korijen agresivnosti prema muškarcu, to brže on stradava, a agresivnost prema sebi rezultira onkološkim oboljenjima.
Bog - to je ljubav, čovjek - to je svijest. Bog upravlja svijetom tj. svijetom rukovodi ljubav. Da bi žena rodila zdravo dijete ona mora putem ljubavi upravljati muškarcem, a ako ljudsko zasjenjuje Božansko, onda se glavno upravljanje odvija putem svijesti.
Rezimirajte cijeli svoj život i kroz pokajanje se oslobađajte uvrijeđenosti na muškarce i nezadovoljstva njima.
Što god da učini voljeni muškarac, on nije kriv. Koliko više ljubavi je potrebno vašoj djeci da bi bila zdrava i vesela, toliko u vama mora biti poniženo sve ljudsko. Ukoliko vas je uvrijedio voljeni čovjek, utoliko vam je pružena mogućnost da spasite i učinite sretnima vaše potomke. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima 30.11.10 15:39 | |
| Ne znam to bih komentirala na to...može biti milion razloga za glavobolju..a ne samo jedan prezir prema muškracima ili nekom određenom. Opčenito prezir prema bilo čemu nije donio ništa dobro...nikome. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima 30.11.10 15:52 | |
| i ja kad vidim zensko meni se zamuti odmah... |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima 30.11.10 16:04 | |
| Ma i ja isto..kada vidim i jedne i druge..nekad mi se zamuti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima 30.11.10 16:06 | |
| Ma i ja isto..kada vidim i jedne i druge..nekad mi se zamuti Kako se ja i Kiki slazemo... a ne lazemo...od tebe mi se ne muti... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima 19.01.11 14:12 | |
| - Citat :
- Žena je rekla: Glavobolje su mi nalik na migrenu. Gdje je uzrok?
Odgovor: Otklonite prezir prema muškarcima. Ne kontam ..ako prezirem jednog muskarca to nije razlog da ih sve prezirem i da od te cinjenice imam glavobolje i da se moram kroz pokajanje oslobadati tog osjecaja...ako se pokajem da mrzim muskarca /ce znaci nece me boliti vise nikad glava ...svasta a cinjenica da bilo kakva agresivnost prema sebi rezultira onkoloskim oboljenjem je donekle tacna i ne samo onkoloska oboljenja ..razna oboljena navlacimo sa agresivnoscu ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | nastasja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 268 Godine : 54 Datum registracije : 17.08.2011
| Naslov: Re: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima 17.08.11 21:19 | |
| Mislim da je (necu u postocima da ne lupetam) vecina bolesti psihosomatske prirode, pa tako npr.: GLAVOBOLJE se pojavljuju ako kažnjavamo sebe. Idući put kad osjetite glavobolju, zastanite i zapitajte se gdje ste i kako pogriješili. Oprostite sebi, oslobodite se toga i glavobolja će otići tamo odakle je i došla. Migrene imaju ljudi koji žele biti savršeni i koji sami stvaraju pritisak pod kojim žive. Tu je uključeno i mnogo potisnutog bijesa. Zanimljivo je da migrene mogu biti uklonjene masturbacijom ako je počnete onoga trenutka kad je osjetite. Seksualno oslobađanje uklanja napetost i bol.
kaže Louise L.Hay u svojoj knjizi Kako iscijeliti duh i tijelo........... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima 17.08.11 21:29 | |
| Istina da migrene dolaze od stresa ..pritiska pod kojim zivimo ...kad potiskujemo razna osjecanja ...cim se oslobodimo i pocnemo drugacije gledat na zivot ..na probleme i migrena nestaje ...polako al nestaje ...od deset napada u mjesecu svede se na dva tri ...pa vremenom dode se do jednog napada u dva tri mjeseca ...pozitivnijim gledanjem na zivot i ljude ...uklonit cemo mnoge bolesti ili ih bar sprijeciti a ne samo glavobolju .....
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima 19.08.11 15:45 | |
| ..imam glavobolju trenutnu, ali nije od prezira prema ničemu..ovo je čisto hormonska pred pms-na ..ali zna se dogoditi da od nervoze, pritiska dobijem glavobolju..valjda se sve poremeti od briga pa tijelo mora pokazati negdje da i ono trpi kada su brige u pitanju, a ne samo duh | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima | |
| |
| | | | Uzrok glavobolje - prezir prema muškarcima | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 451 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 451 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|