|
| Srušio dalekovode kako bi dozvao pomoć | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Srušio dalekovode kako bi dozvao pomoć 03.06.10 16:28 | |
| Muškarac koji se izgubio u beskrajnim kanadskim šumama došao je na domišlajtu ideju te srušio četiri električna stupa kako bi prizvao pomoć, priopćila je kompanija za distribuciju električne energiju, SaskPower.
| | Muškarac je prekinuo električnu liniju koja dovodi energiju do izoliranog mjesta s 1.200 stanovnika Wollaston Lake, 800 km sjeverno od Saskatona, na zapadu Kanade.
Njegova je strategija upalila, u roku od 24 sata elektro kompanija je poslala jedan helikopter da provjeri stanje vodova. Tehničari su pronašli četiri srušena stupa i muškarca koji se jako veselio kada ih je ugledao, rekao je glasnogovornik te kompanije, prenosi AFP.
Izgubio se zbog lošeg vremena. Ponestalo mu je hrane pa je dosjetljivo upotrijebio sjekiru, objasnio je glasnogovornik. | | Net.hr|Hina |
______________________________________________________________________ Bravo koji mozak | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Srušio dalekovode kako bi dozvao pomoć 03.06.10 17:58 | |
| Koja dosjetljivost .. kao da je meni nesto u rodu koliko bi ljudi lutalo sa sjekirom na ramenu a ne bi im palo na pamet tako nesto _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Srušio dalekovode kako bi dozvao pomoć 03.06.10 21:13 | |
| Ja bi se tog sjetila bez hebemu.. čak bi si kučicu sagradila i uvela telefon dok ih čekam da mi ne bude dosadno i da me medvjedi ne pojedu | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Srušio dalekovode kako bi dozvao pomoć 03.06.10 21:30 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Srušio dalekovode kako bi dozvao pomoć 03.06.10 21:36 | |
| ..pa znaš ne samo da bi s pomoću njega i medu sredila več bi sa škaricama i iglom i njemu sašila i debelu bundu da se ne smrznem bošta bistra ja nemem šibica ni upaljača uz sebe | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Srušio dalekovode kako bi dozvao pomoć | |
| |
| | | | Srušio dalekovode kako bi dozvao pomoć | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 406 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 406 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|