|
| Persiranje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Persiranje 03.06.10 11:31 | |
| Da li persirate starijim ljudima? Primecujete li da se to zagubilo medju mladim ljudima? Sta mislite sta je razlog tome? I kome sve persirate i kako tumacite uopste persiranje? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Persiranje 03.06.10 11:39 | |
| Starijim osobama obavezno kazem Vi.....govorim sve dok mi sami ne kazu da predemo na ti .....fino odgojena..... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Persiranje 03.06.10 11:44 | |
| starijim ljudima obevezno a uglavnom i mlađim ja sam pristojna žena |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Persiranje 03.06.10 11:46 | |
| Persiram starijim osobama, predpostavljenima i osobama koje ne poznajem naravno ako su stariji od mene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Persiranje 03.06.10 11:48 | |
| teško je biti stariji od tebe |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Persiranje 03.06.10 14:12 | |
| Persiram starije, i ljude koje jos ne poznajem a postujem ih. Ne mora biti neko stariji od mene da bih ga persirala ima i mladih osoba s kojim nekad poslovno suradujem. Mislim da je persiranje stvar kulture , odgoja i nisam u mojoj okolini primjetila da se to gubi. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Persiranje 03.06.10 14:28 | |
| Nije se izgubilo među mladima jer to je stvar odgoja a još uvijek ima roditelja koji djecu odgajaju da budu kulturni. Ja ne persiram ako sretnem nekog pijanca..budalu..i kretena..ali svima starijima od mene ako ih ne poznajem i nisu netko moj..ja persiram...dok ih ne upoznam. Čak i mlađima od sebe znam reći Vi..jer to je znak respekta. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Persiranje 04.06.10 22:49 | |
| Persiram starijima al ljudima mojih godina ako smo duže skupa fino ih zamolim da se obraćamo sa ti jer baš nisam ljubitelj persiranja |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Persiranje 04.06.10 23:20 | |
| Presiram...pogotovo ljudima koje ne poznajem dovoljno... stariji ljudi i kad mi kažu da ne persiram ja nastavim jer mi je nekako glupo nekom starijem reči ti... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Persiranje 05.06.10 0:26 | |
| - Ary je napisao/la:
- Presiram...pogotovo ljudima koje ne poznajem dovoljno...
stariji ljudi i kad mi kažu da ne persiram ja nastavim jer mi je nekako glupo nekom starijem reči ti... Ovako i treba kako je Ary napisala.Samo to danas nitko ne ferma. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Persiranje 05.06.10 0:33 | |
| Persiram starije i nepoznate osobe. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Persiranje 20.10.10 18:14 | |
| Persiram svim starijim ljudima koje postujem...Ima ljudi koji su dosta stariji od mene, ali jednostavno ne osecam potrebu da im persiram...Mozda izgleda nekulturno, al jebiga, necu... Prestajem sa persiranjem kad ta osoba to zatrazi od mene...Smatram da je persiranje olicenje osobe i toga kako je vaspitana. I slazem se s tim da se gubi...gde ces vise kad nasi iz odeljenja i nastavnicima kazu "ti" -.- | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Persiranje 20.10.10 18:56 | |
| Ja persiram svima koje upoznam na neki "službeni " način , bez obzira koliko bili mladi odnosno mlađi od mene... I to traje sve dok se ne sprijateljim s njima...
S ljudima koje upoznam npr preko foruma ili na moto-partiju sam odmah na ti, i opet svejedno koliko su stari...
Kad je persiranje u pitanju, uvijek se sjetim mog profesora iz srednje škole... Bio je full mlad, valjda tek završio faks, a mi sve redom zgodne i razvijene cure, skoro punoljetne, ženski razred... Uglavnom kad smo bili u razredu, obraćao nam se sa ti, a kad smo ga nešto pitale vani na hodniku, onda nam je persirao... Strahovito sam ga poštovala kao osobu zbog toga... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Persiranje | |
| |
| | | | Persiranje | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 289 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 289 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|