|
| Psihička ili fizička bol | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Psihička ili fizička bol 03.06.10 10:32 | |
| Subjektivni dozivljaj objektivne povrede....glasi skracena medicinska definicija....a sa filozofske tacke gledista......ili vase.....gdje je tu psihicka bol.....kad bi mogli birati izmedu psihicke ili fizicke boli...a morali jednu izabrati koja bi to bila...
Ni jedna povreda se manje ne vidi niti vise boli od boli povredjene duse....ovo sam negdje procitala i ovo je tacno ..nista vise ne boli kao dusa ...o fizickoj boli ne razmisljam vise ..to mi je svakodnevnica ..nekad pre jaka bol nekad manje jaka ...ali svaki dan je bol ..i bilo bi mi cudo da je nema ...ali kad bih birala ..opet bih izabrala jaku fizicku bol nego dusevnu ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Psihička ili fizička bol 03.06.10 10:36 | |
| psihička bol priuzrokuje i fizičku bol, tako da bolje je samo fizička...nekako brže prođe.. : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Psihička ili fizička bol 03.06.10 11:48 | |
| Slazem se Tornado |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Psihička ili fizička bol 26.08.10 22:35 | |
| tijelo je samo tijelo.. ono padne, ozljedi se, lupi se..... ali sve nestane nakon vremena.. rane zacijele, ožiljci izbljede... a sjećanja ostaju.. duhovna bol je takva ona ostane.. kaže se da vrijeme liječi Da li liječi i takvu bol? S fizičkom boli ću se susresti svakog dana... ipak najgoru bol proživimo prvi put kad udahnemo... ispod toga boli nema tako da se toga ne bojim : : Ali psihičku.... što manje u životu je želim doživjeti.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Psihička ili fizička bol 19.10.10 12:18 | |
| u slučaju izbora, izabrala bi fizičku bol, iako zna biti jako neugodna, ali lakše podnosim fizičku bol nego psihičku....psihička bol je strašna i ne postoje lijekovi koji ju mogu ublažiti...nema toga... kad duša boli - nema lijeka...osim eventualno vremena, ali opet eventualno, jer ni vrijeme ne liječi sve rane. možda ih malo ublažava, ali ne liječi u potpunosti. |
| | | lilika Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 323 Godine : 35 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 17.10.2010
| Naslov: Re: Psihička ili fizička bol 19.10.10 12:20 | |
| - Yana je napisao/la:
- u slučaju izbora, izabrala bi fizičku bol, iako zna biti jako neugodna, ali lakše podnosim fizičku bol nego psihičku....psihička bol je strašna i ne postoje lijekovi koji ju mogu ublažiti...nema toga...
kad duša boli - nema lijeka...osim eventualno vremena, ali opet eventualno, jer ni vrijeme ne liječi sve rane. možda ih malo ublažava, ali ne liječi u potpunosti. u potpunosti se slažem Yana | |
| | | kokaIN Početnik
Broj postova : 91 Godine : 34 Lokacija : pakao Datum registracije : 16.10.2010
| Naslov: Re: Psihička ili fizička bol 19.10.10 12:33 | |
| cesto jedna i druga idu ruku pod ruku..
kad me (fizicki) povrijedi osoba koja mi znaci - znaci npr muz udari zenu, roditelj dijete, itd., normalna posljedica je da me to i psihicki sjebe.
pa cak i kad se to desi s neznancem: cura koju siluje nepoznat tip snosi ponajprije psihicke posljedice. jedno rijetko ide bez drugog. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Psihička ili fizička bol | |
| |
| | | | Psihička ili fizička bol | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 373 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 373 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|