|
| Posh bez potpetica | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Posh bez potpetica 02.10.08 23:54 | |
| Do vremena kada su David i Victoria Beckham konačno stigli, sa zakašnjenjem od pola sata, 34. ulica u New Yorku već se smirila. Ali Victoria nije razočarala obožavatelje pojavivši se u sivoj, uskoj pripijenoj haljinici i crnim kožnim čizmama bez peta. I dok je lagano se njišući hodala na prstima, David je držao za ruku kako bi joj pomogao. No povremeno ju je pridržavao i za stražnjicu. Čizme je dizajnirao poznati englesko-talijanski modni kreator Berardi, stari prijatelj Beckhamovih koji je izradio i odjeću za njihovo vjenčanje. 40-godišnji Berardi započeo je revoluciju s cipelama bez peta prošlog ljeta kada su njegovu umotvorinu vrijednu oko 3500 dolara prihvatile Victoria Beckham, Uma Thurman i Gwyneth Paltrow. Dizajner tvrdi da radikalni dizajn ne znači da je cipela neudobna. 'Savršeno su balansirane', kaže Berardi. 'Kada ih djevojke isprobavaju malo im je čudno, no kasnije se priviknu i kažu da su poput običnih cipela.' 'Vrlo su dražesne i u njima se ocrtava priroda balerine. Potreba za petom je čisto psihološke naravi', tvrdi dizajner. Izvor: Dnevnik.hr |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Posh bez potpetica 04.10.08 15:19 | |
| ja bi se ubila u takvim čizmama... pala i razmila se ko staklenka na pločicama.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Posh bez potpetica 05.10.08 13:40 | |
| Mislim da je i potreba za ovim čizmama "čisto psihološke naravi"! |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Posh bez potpetica 07.10.08 1:21 | |
| Mislim da je Beckham mogao upecati boljeg komada od Victorije. Ja je ne bi štapom taknuo. :pirat: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Posh bez potpetica 15.10.08 8:31 | |
| - tana17 je napisao/la:
- Mislim da je i potreba za ovim čizmama "čisto psihološke naravi"!
i ja mislim.. |
| | | vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Posh bez potpetica 04.11.08 23:40 | |
| čista glupost.. šta će novo izmisliti da ljudi troše lovu?? bez značajne koristi.... |
| | | mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Posh bez potpetica 11.11.08 9:24 | |
| ovo mi baš glupo izgleda, al dobro... | |
| | | bittersweet Početnik
Broj postova : 64 Godine : 37 Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Posh bez potpetica 23.07.09 18:33 | |
| ružne su joj čizme, ali su joj haljina i frizura super. - Citat :
- Mislim da je Beckham mogao upecati boljeg komada od Victorije
a beckham je kao neki alfa mužjak na kojeg sve padaju? meni su si taman, on neki kenjavi, fiminizirani, a ona si je našla kena koji joj s veseljem dopušta da ga oblači. | |
| | | snoopy Početnik
Broj postova : 29 Godine : 44 Datum registracije : 07.10.2010
| Naslov: Re: Posh bez potpetica 18.10.10 12:49 | |
| Čizme katastrofa, haljina predobra! Šta se nije Lady GaGa nedavno ped hrpom novinara rasipala po podu u takvim cipelama? Nije imala dečka da ju pridržava da ne padne, uz ovakve cipele to bi trebalo dolaziti u paketu.... :kavica: | |
| | | lilika Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 323 Godine : 35 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 17.10.2010
| Naslov: Re: Posh bez potpetica 18.10.10 12:50 | |
| 'Vrlo su dražesne i u njima se ocrtava priroda balerine. Potreba za petom je čisto psihološke naravi', tvrdi dizajner. hodaj ti u takvim cipelama pa da te vidim koliko ćeš držati balans,da bez pete... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Posh bez potpetica | |
| |
| | | | Posh bez potpetica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 400 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 400 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|