|
| Tuš kabine | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Tuš kabine 31.05.10 16:47 | |
| Tuš kabine osim što štede prostor danas su se toliko usavršile da su postale nezaobilazne u mnogim kupaonicama. Na vrlo malom prostoru tuš kabine nude bezbrojne mogućnosti – želite li kišu, vodopad, raspršivač ili pljusak, izbor je vaš. Naravno možete izabrati i točan stupanj temperature vode, ili hidromasažu, masažu leđa, kralježnice, aromaterapiju, saunu, a za ljubitelje glazbe tu su tuš kabine s ugrađenim mp3. Tuš kabine su postale multifunkcionalne kutije. Uglavnom se rade od akrila, ali mogu biti presvučene ili imati dijelove čak i od drveta. I boje nude raznolikost, od svijetlih i jasnih boja, do jakih i energičnih. Savršen spoj funkcionalnosti, raznolikosti izvedbe, detalja i tehnoloških inovacija na vrlo malom prostoru. izvor __________________________________________________________________________________ Ja obožavam tuš..ne kupam se nikada u kadi..ali na žalost nemam još tuš kabinui kada bih mogla birati rado bih da mi ovakva gore na slici krasi kupatilo Kakva je vaša? Znam da je plastiku teško održavati...kažu bolje staklo koje su po vama bolje? I dali sa okruglim ili kockastim vratima? | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Tuš kabine 18.08.10 21:10 | |
| po meni bolje kockasta vrata ...a isto ti ga dode i staklo i plastiku moras isto odrzavati ..gori su ti coskovi ...tj ivice ..pogotovo gdje je silikon ,...pusti ti slike te _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: Tuš kabine 18.08.10 21:40 | |
| ja imam hidromasažnu tuš kabinu i super mi je, uopće nemam problema sa čišćenjem... moja je staklena.. zatamnjeno staklo, polukružna nebi ju mijenjala ni za što : | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tuš kabine | |
| |
| | | | Tuš kabine | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 414 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 414 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|