Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Buducnost ili proslost??

Go down 
+3
Ary
scorpio57
Blizanka
7 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Buducnost ili proslost?? Empty
PostajNaslov: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 20:53

Sta bi vise voljeli?
Da pamtite proslost ili da mozete da gledate u buducnost?

ja bih vise voljela...buducnost... :;):

Buducnost ili proslost?? Admin10

Zadnja promjena: blizanka; 24.05.10 20:55; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 20:54

Proslost pamtim i onako.....a voljela bi pogledati malo u buducnost.....jesi o tome mislila?
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 20:57

da Mazo ..o tom ...samo ovdje je rijec da pamtis proslost ili da vidis buducnost ...ja bih ipak da ne pamtim proslost ..nego da idem u buducnost :;):

Buducnost ili proslost?? Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 20:57

Buducnost ili proslost?? 816407 i ja pamtim svoju proslost Buducnost ili proslost?? 71877

Ne bih volela da mogu da vidim buducnost,iz vise razloga..jedan je taj sto bih onda videla i nesrecne dogadjaje koje ce se desiti...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 20:58

E sad, ovisi u koliko si ladica pospremila proslost i da li ih koji put otvoris.....normalno da gledam u buducnost i pokusavam se ne osvrtati na proslost......to je bilo, neke stvari ne ponovile se Buducnost ili proslost?? 765814
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:00

Buducnost ili proslost?? 477390 da ali sigurno svako od nas ima i lepih secanja, ne bih da mogu celu svoju proslost da zaboravim ..to ti je kao drvo bez stabla..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:02

Valjda ima.....to je pospremljeno negdje drugdje....dok ono ruzno je pospremljeno u nadublje ladice.....ali ne otvaram ih.....buducnost je ta koja me zanima Buducnost ili proslost?? 765814
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:03

Buducnost ili proslost?? 969280 koga ne, ali to ne mozes sortirati u secanjima...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:05

Ni ne mogu, ali znas onaj film " Ne okreci se sine" Buducnost ili proslost?? 765814 ...bilo proslo idem dalje
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:06

naravno Buducnost ili proslost?? 969280
al kakav bi to zivot bio da znamo unapred svoju buducnost ?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:07

Samo mrvicu bi ja volila viditi....ali mislim da je tema, da li zivis u proslosti ili si okrenuta buducnosti
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:08

A to:)

Pa naravno buducnosti Buducnost ili proslost?? 748534
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:09

Buducnost ili proslost?? 748534 tako je
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:13

Buducnost ili proslost?? 816407 proslost ne mozemo i ovako promeniti...al zato buducnost da Buducnost ili proslost?? 748534
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:18

Istina....samo se nadam da necu iste greske raditi, koje sam napravila u blizoj proslosti ili daljnjoj....u nekim trenutcima stvarno sam blesava
[Vrh] Go down
scorpio57
Totalno relaxiran
scorpio57

Scorpio Rooster
Broj postova : 2012
Godine : 67
Datum registracije : 18.05.2010

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:19

ne možemo mijenjat prošlost ali možemo učiti iz nje Buducnost ili proslost?? 33242
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:20

Buducnost ili proslost?? 477390 slazem se izvuci ono najbolje...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:21

Pa to sam napisala, ucim ...ali primjecujem da i dalje iste greske radim...sto znaci da sam u nekim dijelovima svog zivota slaba ucenica
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:22

Buducnost ili proslost?? 36244 ja kako sam krenula ponavljacu
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:23

Buducnost ili proslost?? 36244 ...nemoj...budi pametnija od mene
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:26

kazu na greskama se uci ,Buducnost ili proslost?? 367567
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:27

sve drugo da, ali neke stvari nikako da naucim Buducnost ili proslost?? 22424
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:29

Buducnost ili proslost?? 648851 a al sta ako postoje greske koje ne mozes promeniti.. i koje te proganjaju tipa: zasto to nisam uradila a kasno je da promenis ?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:30

to ne....jer uvijek dajem sve od sebe Buducnost ili proslost?? 22424
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime24.05.10 21:32

Buducnost ili proslost?? 22424 dajem i ja al ne pomaze
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Buducnost ili proslost??   Buducnost ili proslost?? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Buducnost ili proslost??
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Struganje leda s automobila konačno postaje prošlost!
» Budućnost dijamanata
» Hologrami-naša budućnost
» Staklo u spreju će promijeniti budućnost
» Budućnost se ne čeka, nego ostvaruje