Raspisan je konkurs za degustatora piva po londonskim pabovima.
Trgovinska kompanija "Spitalfilds" raspisala je konkurs za "najbolji posao na svetu". Kandidati će svoju veštinu morati da dokažu kroz degustaciju vezanih očiju, a pobednik konkursa dobiće posao o kom svaki pivopija može samo da mašta.
Posao degustatora obuhvata obilazak pabova u Londonu i probanje različitih vrsta točenih piva radi kontrole kvaliteta.
"Pobednik konkursa postaće važan ambasador lokalnog jela i pića. Iako je posao na volonterskoj bazi, očigledno ima mnoge pogodnosti. Od kandidata tražimo opširno poznavanje domaćih i stranih piva, kao i strast prema poslu", rekao je Malkolm Bal iz "Spitalfildsa".
Ovo zvanje postoji još od 17. veka, kada je posao degustatora važio za prestižnu ulogu u kontroli zdravlja i bezbednosti stanovništva naklonjenog "ječmenom soku".
izvor
Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
Naslov: Re: Posao iz snova za pivopije 22.05.10 17:02
Dobar posao za one koji imaju "kondiciju".
Gost Gost
Naslov: Re: Posao iz snova za pivopije 22.05.10 17:31
verujem da bi neki od forumasa rado prijavili na ovaj konkurs
Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
Naslov: Re: Posao iz snova za pivopije 22.05.10 18:24
Bleky je napisao/la:
verujem da bi neki od forumasa rado prijavili na ovaj konkurs
Jok,takvi ovde ne stanuju.
Gost Gost
Naslov: Re: Posao iz snova za pivopije 22.05.10 18:25
ma jok , ne znam odakle mi to
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Posao iz snova za pivopije 23.05.10 13:24
Mixi je napisao/la:
Dobar posao za one koji imaju "kondiciju".
Baš, ja je još uvijek nemam dovoljno
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.