|
| KLUB SLAVONACA | |
|
+4Lajka DaRkAnGeL mala_djevojka boomba 8 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| | | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:45 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:45 | |
| - tana je napisao/la:
- korny je napisao/la:
- ej, ljudi, može pomoć...
jutros sam čuo jednu pjesmu...ide nekako ovako: pronađi me u noćima bez sna, gdje tuga....(ne znam dalje) spominju se i neki bijeli ljiljani....probao sam googlati, ali bezuspješno.. muški, ženski glas? melodija ---vesela tužna, rock, pop, ? daj malo detalja žesnki glas, mislim da je malo starija pjesma, i sporija...jutros je slušao u 6 i 30 u autu, skoro nisam zaspao za volanom.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:46 | |
| |
| | | Gost Gost
| - korny je napisao/la:
- tana je napisao/la:
- korny je napisao/la:
jutros sam čuo jednu pjesmu...ide nekako ovako: pronađi me u noćima bez sna, gdje tuga....(ne znam dalje) spominju se i neki bijeli ljiljani....probao sam googlati, ali bezuspješno.. muški, ženski glas? melodija ---vesela tužna, rock, pop, ? daj malo detalja žesnki glas, mislim da je malo starija pjesma, i sporija...jutros je slušao u 6 i 30 u autu, skoro nisam zaspao za volanom.. znam tu pjesmu ...ček...sjetit ću se ...jooooj |
| | | Gost Gost
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:50 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:52 | |
| E hebem ti korny sad neću prestat razmišljat o toj pjesmi ... ma tko to pjeva, jel' Tajči? a je neka iz osamdesetih :eh,da:
Zadnja promjena: tana; 17.12.08 21:52; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:52 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:53 | |
| - tana je napisao/la:
- E hebem ti korny sad neću prestat razmišljat o toj pjesmi ... ma tko to pjeva, jel' Tajči? a je neka iz osamdesetih :eh,da:
ja mozgam cijeli dan.... ne znam, čini mi se kao mladi ženski glas, vjerojatno je ili iz osamdesetih ili devedesetih.. jutros je bila na radio rijeci... |
| | | Gost Gost
| |
| | | Gost Gost
| Tajči jbte... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:54 | |
| - korny je napisao/la:
- tana je napisao/la:
- korny je napisao/la:
jutros sam čuo jednu pjesmu...ide nekako ovako: pronađi me u noćima bez sna, gdje tuga....(ne znam dalje) spominju se i neki bijeli ljiljani....probao sam googlati, ali bezuspješno.. muški, ženski glas? melodija ---vesela tužna, rock, pop, ? daj malo detalja žesnki glas, mislim da je malo starija pjesma, i sporija...jutros je slušao u 6 i 30 u autu, skoro nisam zaspao za volanom.. Hanka Paldum sigurno! :P _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:55 | |
| e...sada se i ja bacio u potragu.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:56 | |
| Hanka Paldum... |
| | | Gost Gost
| |
| | | Gost Gost
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:57 | |
| - korny je napisao/la:
- e...sada se i ja bacio u potragu..
E hebem ti, izluđuje me sad to ... pjesma mi je u glavi, i glas, i full poznat glas, a ne mogu se sjetiti :fajt: :fajt: :fajt: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:58 | |
| Ja ništa ne tražim baš me briga za kornovu pjesmu... |
| | | Gost Gost
| mislim da radio rijeka ipak ne pušta ništa istočnije od dunava.. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| - Kate je napisao/la:
- Hanka Paldum...
Ako nije ona, Šemsa Suljaković je sigurno! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:59 | |
| - Kate je napisao/la:
- :tree:
jel si ti to u |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA 17.12.08 21:59 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB SLAVONACA | |
| |
| | | | KLUB SLAVONACA | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 456 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 455 gostiju. :: 2 Bots ZokiNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|