|
| Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 17.05.10 22:21 | |
| Je li vaš najdraži plišani medo premoren od svakodnevice i žudi za odmorom? Finska tvrtka Teddy Tours Lapland Oy osmislila je jedno rješenje: praznici na sjeveru Finske za dragog plišanog prijatelja, po cijeni od 110 do 170 eura. 'Standardno putovanje' podrazumijeva posjet sjevernome gradu Rovaniemiju, a vrhunac je posjet Djedu Mrazu. Plišane će igračke dobiti i dar, poslati razglednicu vlasniku i kući se vratiti s fotografijama s odmora. 'Luksuzno putovanje' ima sve što i standardno, a i putovanje na farmu sobova gdje medo može hraniti sobove Djeda Mraza. Teddy Tours Lapland dat će i medu, ako vi ne želite poslati svoga u inozemstvo ili ga još uopće nemate. (Hina) e ovo je ludu skroz |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 18.05.10 0:05 | |
| Ti Finci su totalno umobolni. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 18.05.10 0:08 | |
| Jel ga šalješ? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 18.05.10 0:12 | |
| Ma to je bila prva pomisao kad sam videla tekst.. Ne odvajam se ja od njega |
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 18.05.10 12:46 | |
| Aha, dobro je... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 18.05.10 16:42 | |
| Jao moja Luca ima zeca...jadan zbilja bi mogao na godišnji odmor..kakav je ružan i ofucan | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 18.05.10 16:44 | |
| ma i moj ofucan i star ,ali posebno mi je drag ne znam da li mogu se odvojiti od njega ali mu stvarno treba odmora.. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 18.05.10 16:57 | |
| A njen fuj fuj..inae je nebo plav ima neobično duge ruke i noge..baš kao onaj stari Duško Dugouško...ali ne da ga ni blizu vode..ja po noći idem joj ga uzeti iz ruke i lagano ga izvući joj dok spava..ja povlačim a ona zgrći ruku ne pušta ga | |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 19.05.10 17:37 | |
| - Kikica je napisao/la:
- A njen fuj fuj..inae je nebo plav ima neobično duge ruke i noge..baš kao onaj stari Duško Dugouško...ali ne da ga ni blizu vode..ja po noći idem joj ga uzeti iz ruke i lagano ga izvući joj dok spava..ja povlačim a ona zgrći ruku ne pušta ga
Zec ima ruke i noge? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 19.05.10 17:49 | |
| ja sam odlucila nema ove godine za dina odmora |
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor 19.05.10 17:59 | |
| Jadni dino... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor | |
| |
| | | | Pošaljite plišanog medvjeda na godišnji odmor | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 481 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 481 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|