Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Ne nasjedajte na SMS poruke lažnog sadržaja 12.05.10 11:00
Posljednjih dana Hrvatskom se šire SMS poruke koje 'obavještavaju' korisnike da će T-Mobile povodom rođendana dodijeliti dodatne kune na račun ako poruku pošalju na više od pet brojeva. T-Mobile nam javlja da su te informacije lažne Tekst lažne poruke glasi: 'Poštovani korisnici naše velike T mobile obitelji, T-mobile danas slavi rodjendan. Pošaljite ovu poruku na više od 5 brojeva i na vaš račun biti će uplaćeno 25kn. Obavijest o isplati 25kn na vaš T-mobile račun biti će poslan u sms poruci. Vas T-mobile.'
Ta poruka nije poslana iz T-Mobilea, koji preporučuje svim korisnicima da je ignoriraju i ne prosljeđuju dalje.
www.t-mobile.hr
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Ne nasjedajte na SMS poruke lažnog sadržaja 29.05.10 16:02
A to nisma znala..dobro da sma pročitala..mada budući da uvijek imam 0 na računu meni nebi ništa mogli oteti
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Ne nasjedajte na SMS poruke lažnog sadržaja 29.05.10 16:52
dobro dosli u klub ...koliko kod nas ima takvih i slicnih poruka malo malo obavjestenja
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Gost Gost
Naslov: Re: Ne nasjedajte na SMS poruke lažnog sadržaja 29.05.10 17:12
Nemam T mobil ..a i da mi moj operater posalje taku poruku, nebi vjerovala
scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
Naslov: Re: Ne nasjedajte na SMS poruke lažnog sadržaja 29.05.10 18:12
ja još nisam dobio,al dobro je znati
Sponsored content
Naslov: Re: Ne nasjedajte na SMS poruke lažnog sadržaja