|
| Sledeći Džejms Bond je Hrvat? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 22:11 | |
| Goran Višnjić prvi kandidat za novog Bonda...
Hrvatski glumac Goran Višnjić jedan je od glavnih favorita za ulogu u narednom filmu o najpoznatijem svetskom tajnom agentu, Džejmsu Bondu. Tako barem tvrde iz kladionice „Vilijam Hil”, koji su pokrenuli ovo pitanje i glumca iz susedne nam države stavili među prvima u redu za agenta 007. Ipak, odgovor na pitanje o sedmom glumcu koji će igrati Bonda daće reditelj i producenti.
Kladionica „Vilijam Hil” poznata je po zanimljivim akcijama, a jedna od poslednjih bila je i pogađanje ko će biti naredni Džejms Bond. Na tabelu su uvrstili nekoliko aktuelnih glumaca/lepotana, a među favoritima za pobedu je Goran Višnjić, hrvatski glumac poznat po ulozi u seriji „ER”. On je još pre Danijela Krejga, koji je igrao u poslednja dva filma o Bondu, bio razmatran kao jedna od opcija, ali tad, 2005. godine, nije prošao na audiciji jer su ga smatrali previše mladim za ulogu tajnog agenta. Nakon toga je bio u igri i za glavnog negativca u poslednjem „Zrnu utehe”, ali ni tu nije izabran. Sada se nalazi među glavnim favoritima za narednog Džejmsa Bonda. Pored njega u igri su još i Vil Smit, kojeg takođe mnogi vide kao jednog od naslednika Danijela Krejga, pogotovo što se sa potonjim malo i promenio koncept agenta 007, a i najviše bi se prašine podiglo oko filma sa prvim glumcem o Bondu koji nije bele puti. Takođe se kao favoriti pominju australijski glumac Sem Vortington, poznat po ulogama u „Avataru” i „Borbi Titana”, kao i čovek koji je „pretplaćen” za akcione heroje Kristijan Bejl. Ovaj Velšanin do sada je igrao u „Terminatoru”, „Ekvilibrijumu” i poslednja dva „Betmena”. Kao opcije na listu su uvršteni i Bred Pit, Tom Kruz i Džud Lou. Međutim, kvota na njih je dosta visoka i niko ih ne vidi na mestu kako izgovaraju „My name is Bond. James Bond”, zbog činjenice da su „suviše lepi”. Kao favorit iz prikrajka nalazi se Juan Mekgregor, ne zbog svog izgleda već zbog činjenice da je Škot i da bi mogao da podseti na Šona Konerija, prvog Džejmsa Bonda. izvor:24 sata |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 22:31 | |
| Ewan McGregor i Christian Bale su mi odlični.Da Višnjić bude slijedeći James Bond to bi bio stvarno veliki događaj Samo ne Tom Cruse...baš mi nije drag... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 22:32 | |
| ne volim ni ja Toma |
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 22:33 | |
| Da..Christian Bale ima dobar torzo | |
| | | Gost Gost
| | | | teaa Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 22:38 | |
| Ima fačicu...ako ga izaberu morat će malo nabildat mišiće.Crna kosa i plave oči...dobra kombinacija.
Ovaj zadnji Bond mi je bio super. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 22:39 | |
| Ne znam meni se nije svidjao |
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 22:40 | |
| Uh...ja bi pala lako na njega | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 22:59 | |
| hahah dobra si |
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 23:00 | |
| Šta ću...kad sam od krvi i mesa | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 23:01 | |
| ma ja bi ovog |
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 23:06 | |
| da...da smo u prilici...iskoristile bi je | |
| | | Gost Gost
| | | | teaa Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? 05.05.10 23:12 | |
| ...samo bi ja morala u teretanu prije toga...da imam trbušne mišiće ko Halle Berry,malo se iskvarcat da budem preplanula...i još bi me trebali obrađivat da se pojavim kod 007-og | |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sledeći Džejms Bond je Hrvat? | |
| |
| | | | Sledeći Džejms Bond je Hrvat? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 446 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 446 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|