Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Da li smo svesni

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime05.05.10 1:41

Da li smo svesni slike koju stvaramo u tudjim glavama o sebi na osnovu svega sto govorimo .Jesmo li u tudjim glavama lepsi i pametniji nego jesmo ili sasvim obrnuto? Kakvu vi sliku stvarate o sebi i sa kakvom namerom? Jeste li vec mislili o tome?
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime05.05.10 20:01

Da, razmisljala sam...
Ljudi koji me gledaju izdaleka kada sam dobro raspolozena mogu da steknu samo utisak da sam budala Da li smo svesni 12363
Ali briga me...mogu da misle sta hoce...njihova stvar...ja radim ono sto se meni svidja i u cemu uzivam...ako se drugima ne svidja, nek okrenu glavu... Da li smo svesni 765814
Nikad nisam imala taj trip...jao u gradu sam, sad moram da se ponasam kao dama neka, videce me mamina koleginica....ocu bas... Da li smo svesni 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime05.05.10 20:10

E jesi me bacila u dubokoumne teme Da li smo svesni 457257 . Totalno sam neozbiljna za svoje godine Da li smo svesni 462885 , ali posto sam sefica tamo gdje radim, moram biti i stroga.....samo sto me one uopce ne shvacaju ozbiljno Da li smo svesni 748534 .....Ipak znam biti ozbiljna Da li smo svesni 748534 .
Bila sam na koncertu Prljavca u Areni s frendicom, starijim sinom i njegovim frendom....Mladi nije isao, samo je rekao joj sramote ici s mamom....na to mu je stariji rekao, ma daj mama je super, osim...cijela dvorana zasuti....a ona zagalami...javiiiiiiii se.....i odjednom cijela Arena za njom.....i reko u cemu je problem Da li smo svesni 748534 Onda je neka baba(stara ko ja) htjela sjesti na mjesto sina mog, jer je on otisao po pivu......e reko neces.....hocemo se mozda Da li smo svesni 467554 Da li smo svesni 467554 tu mi sin sjedi.....zena ?????? reko kaj je pa nije mi ljubavnik Da li smo svesni 73820 odmah se odmakla...ima toga jos....ali dosta Da li smo svesni 748534
[Vrh] Go down
Mixi
Zagrijao tipkovnicu

Male
Libra Cat
Broj postova : 310
Godine : 61
Datum registracije : 25.04.2010

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime05.05.10 20:46

Covek se moze folirati koliko hoce ali na kraju sve ispliva na povrsinu. Mane i vrline pogotovo!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime05.05.10 20:49

Tu se slazem s tobom.....samo sto ima puno foliranta....ali njihov zivot, njihova stvar
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime05.05.10 22:55

Ja nekad i nisam svjesna kako utječem na druge.Nekad mislim da je sve jednostavno sa dobrim namjerama...ali znam koji lapsus grmnut,pa me ljudi malo krivo shvate koji me ne znaju.Nekad sam dirkektna kad možda i ne bih trebala.
Uglavnom,sve to dođe na svoje.
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime06.05.10 0:23

Svesna sam, al bas me briga, svako ima pravo da misli sta hoce ! ako ga nesto zanima, bolje da me pita, nego da stvara pogresnu sliku o meni Smile
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog
Broj postova : 3308
Godine : 114
Datum registracije : 12.02.2010

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime06.05.10 0:30

Ne razmisljam o tome previse,ne trudim se cak ni da se dopadnem ljudima..skoro da sam ravnodusna kakav utisak ostavljam..nekako razmisljam oni pravi ce me vec prepoznati,ovi drugi manje vise..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime06.05.10 9:43

Nisam svesna kako uticem na druge .
Uvek sam ja ja svidjalo se to nekom ili ne Da li smo svesni 969280 pa neka stvara sliku ko kako zeli Da li smo svesni 12363 (samo da na slici ne bude traktor Da li smo svesni 71877 )
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime06.05.10 9:48

svjesna sam kako utječen na druge, bježe od mene ko od vraga :;):
a nije mi jasno zašto, ozbiljno.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime06.05.10 9:49

Da li smo svesni Lol i od mene beze kazu da ih smaram Da li smo svesni 12363 Da li smo svesni 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime06.05.10 9:50

jebiga, pa kakve smo mi to žene? looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime06.05.10 9:51

Da li smo svesni 12363 ne znam za tebe ali ja bas umem da smaram Da li smo svesni 71877
[Vrh] Go down
Sponsored content

Da li smo svesni Empty
PostajNaslov: Re: Da li smo svesni   Da li smo svesni I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Da li smo svesni
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.