|
| Da li smo svesni | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Da li smo svesni 05.05.10 1:41 | |
| Da li smo svesni slike koju stvaramo u tudjim glavama o sebi na osnovu svega sto govorimo .Jesmo li u tudjim glavama lepsi i pametniji nego jesmo ili sasvim obrnuto? Kakvu vi sliku stvarate o sebi i sa kakvom namerom? Jeste li vec mislili o tome? |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Da li smo svesni 05.05.10 20:01 | |
| Da, razmisljala sam... Ljudi koji me gledaju izdaleka kada sam dobro raspolozena mogu da steknu samo utisak da sam budala Ali briga me...mogu da misle sta hoce...njihova stvar...ja radim ono sto se meni svidja i u cemu uzivam...ako se drugima ne svidja, nek okrenu glavu... Nikad nisam imala taj trip...jao u gradu sam, sad moram da se ponasam kao dama neka, videce me mamina koleginica....ocu bas... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li smo svesni 05.05.10 20:10 | |
| E jesi me bacila u dubokoumne teme . Totalno sam neozbiljna za svoje godine , ali posto sam sefica tamo gdje radim, moram biti i stroga.....samo sto me one uopce ne shvacaju ozbiljno .....Ipak znam biti ozbiljna . Bila sam na koncertu Prljavca u Areni s frendicom, starijim sinom i njegovim frendom....Mladi nije isao, samo je rekao joj sramote ici s mamom....na to mu je stariji rekao, ma daj mama je super, osim...cijela dvorana zasuti....a ona zagalami...javiiiiiiii se.....i odjednom cijela Arena za njom.....i reko u cemu je problem Onda je neka baba(stara ko ja) htjela sjesti na mjesto sina mog, jer je on otisao po pivu......e reko neces.....hocemo se mozda tu mi sin sjedi.....zena ?????? reko kaj je pa nije mi ljubavnik odmah se odmakla...ima toga jos....ali dosta |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Da li smo svesni 05.05.10 20:46 | |
| Covek se moze folirati koliko hoce ali na kraju sve ispliva na povrsinu. Mane i vrline pogotovo! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li smo svesni 05.05.10 20:49 | |
| Tu se slazem s tobom.....samo sto ima puno foliranta....ali njihov zivot, njihova stvar |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Da li smo svesni 05.05.10 22:55 | |
| Ja nekad i nisam svjesna kako utječem na druge.Nekad mislim da je sve jednostavno sa dobrim namjerama...ali znam koji lapsus grmnut,pa me ljudi malo krivo shvate koji me ne znaju.Nekad sam dirkektna kad možda i ne bih trebala. Uglavnom,sve to dođe na svoje. | |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Da li smo svesni 06.05.10 0:23 | |
| Svesna sam, al bas me briga, svako ima pravo da misli sta hoce ! ako ga nesto zanima, bolje da me pita, nego da stvara pogresnu sliku o meni | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Da li smo svesni 06.05.10 0:30 | |
| Ne razmisljam o tome previse,ne trudim se cak ni da se dopadnem ljudima..skoro da sam ravnodusna kakav utisak ostavljam..nekako razmisljam oni pravi ce me vec prepoznati,ovi drugi manje vise.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li smo svesni 06.05.10 9:43 | |
| Nisam svesna kako uticem na druge . Uvek sam ja ja svidjalo se to nekom ili ne pa neka stvara sliku ko kako zeli (samo da na slici ne bude traktor ) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li smo svesni 06.05.10 9:48 | |
| svjesna sam kako utječen na druge, bježe od mene ko od vraga : : a nije mi jasno zašto, ozbiljno. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li smo svesni 06.05.10 9:49 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li smo svesni 06.05.10 9:50 | |
| jebiga, pa kakve smo mi to žene? |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li smo svesni | |
| |
| | | | Da li smo svesni | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 275 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 275 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|