|
| Izgorelo dvogodišnje dete | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Izgorelo dvogodišnje dete 04.05.10 12:57 | |
| MAJDANPEK - Na groblju u majdanpečkom selu Rudna Glava u nedelju je sahranjena je Milica Dragojević, stara tek 2,5 godine, nesrećna devojčica koja je preminula u petak uveče od posledica teških opekotina. U kući Borivoja i Stojanke, njenih roditelja - muk. Komšije, rodbina, prijatelji došli su da na poslednji put isprate seosku mezimicu. - Bila je divno dete, znala je sva slova - plače Borivoje. - Upisao sam je u KUD, naučila je da igra i peva. Čuvao sam za nju violinu koja mi je ostala od pokojnog oca. Kud ćemo žena i ja sada? Nema nama života više bez našeg deteta. Pitomo majdanpečko selo Crnajka i dalje je u šoku. Milica je izgorela u svojoj kući, dok su joj roditelji bili u dvorištu, u sredu ujutru. - Ne znam šta se desilo - između dva jecaja kazuje Borivoje, otac nastradale devojčice. - Ja sam radio oko traktora, dok je moja supruga hranila stoku. Milica je u svojoj sobi gledala crtane filmove i bila sama najviše pet, šest minuta. Pretpostavljam da je dohvatila šibice i igrala se sa njima. Plamen je odmah zahvatio odeću nesrećne devojčice i brzo se proširio po celom telu. Miličina majka Stojanka čula je vrisak svoje ćerke i kao bez duše utrčala u sobu. - Moja supruga je odmah dohvatila ćebe i ugasila vatru i pri tom i sama zadobila opekotine na ruci - nastavlja Borivoje. - Odmah smo Milicu stavili u auto i odvezli je u majdanpečku bolnicu. Odatle je, nakon ukazane prve pomoći, hitno prebačena na kliniku u Tiršovoj, u Beogradu. Međutim, tamo je ubrzo, uprkos naporima lekara - preminula. Izvor |
| | | | Izgorelo dvogodišnje dete | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 486 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 486 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|